Groenendijk: “Hak Edilmiş Bir Galibiyet Aldık”

Teknik Sorumlu Alfons Groenendijk, Sivasspor karşısında alınan galibiyeti değerlendirdi.

Groenendijk: “Hak Edilmiş Bir Galibiyet Aldık”
31 Ekim 2022 22:48

Teknik Sorumlu Alfons Groenendijk, Sivasspor karşısında 2-0’lık skorla hak edilmiş bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Sözlerine Sivasspor’u Avrupa’da aldıkları başarılı skordan ötürü tebrik ederek başlayan Alfons Groenendijk, “Sivasspor zorlu bir fikstürden geçmesine rağmen son zamanlarda ligde ve Avrupa’da güzel işler yaptıkları için tebrik etmek istiyorum. Bu sıkışık fikstürde onlarla maç yaptığımız için kendimizi şanslı sayabiliriz. Bu maçı hak edilmiş bir galibiyet olarak görüyorum. Neredeyse sıfır hatayla oynayıp rakibe şans vermedik. Öndeki oyunculardan başlayıp kalecimize kadar istediklerimizi sahaya yansıtan oyuncu grubunu tebrik ediyorum.” dedi.

Forma şansı bulamayan oyuncuların performansından oldukça memnun olduğunu da sözlerine ekleyen Groenendijk, “Takım olarak çok çalışıp çok mücadele ettik. Nakajima ve Larsson uzun zaman forma şansı bulamadıktan sonraki periyottaki performansları takdire şayan. Takım defansına yardım ettiler, Sivasspor’u çıkarmadılar. Haji de skor üretip hem kendi hem takımı adına çok olumlu işler yaptı.” diye konuştu.

Takım olarak skor üstünlüğünü elde ettikten sonra geri çekilmediklerini söyleyen Alfons Groenendijk, “İkinci yarıda skor üstünlüğünü sağladıktan sonra psikolojik olarak geri çekilebilirdik ya da rakip daha baskılı oynayabilirdi. Bu duruma çok iyi karşı koyduk. Aldığımız son iki galibiyetle birlikte yakaladığımız olumlu ivmeyi Karagümrük maçına aktarıp bu şekilde devam etmeyi istiyoruz.” ifadelerini kullandı.