Haji Wright Atıyor Puanlar Geliyor

Haji Wright attığı gollerle hem puan hem para kazandırmaya devam ediyor.

Haji Wright Atıyor Puanlar Geliyor
31 Ağustos 2022 17:09

Antalyaspor’un geçtiğimiz sezon kiralık olarak renklerine kattığı ve sezon başında SønderjyskE’den bonservisini alıp 3 yıllık sözleşme imzalayarak tekrar takıma kazandırdığı Haji Wright attığı gollerle Antalyaspor’a puanlar kazandırmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısından itibaren yakaladığı çıkışı bu sezon da sürdürerek geride kalan dört haftada 5 gol kaydeden 24 yaşındaki Amerikalı forvet, gol krallığında 6 golü bulunan Fenerbahçeli Enner Valencia’nın ardından ikinci sırada bulunuyor.

Haji Wright, geçtiğimiz sezon küme düşen Altay ve Çaykur Rizespor’un yanı sıra dan bu yana Alanyaspor, Başakşehir, Beşiktaş, Gaziantep FK, Hatayspor, Kasımpaşa, Kayserispor, Konyaspor, Trabzonspor ve Ümraniyespor filelerini havalandırmayı başardı.

Antalyaspor, Haji Wright’ın 12 takıma gol attığı karşılaşmalarda 9 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyetle hanesine 29 puan yazdırmayı başardı. Lig ve kupa maçları dahil olmak üzere 29 maçta forma giyen Haji, 20 gol ve 3 asistlik performansı ile göz doldurdu.