Groenendijk: “Güzel Bir Pazar Günü Yaşadık”

Teknik Sorumlu Alfons Groenendijk, alınan farklı galibiyeti değerlendirdi.

Groenendijk: “Güzel Bir Pazar Günü Yaşadık”
20 Mart 2022 16:50

Teknik Sorumlu Alfons Groenendijk, alınan farklı galibiyeti değerlendirirken güzel bir pazar günü yaşadıklarını söyledi.

Antalyaspor’un harika bir seri yakaladığını, bu seride en büyük payın soyunma odasındaki atmosfer olduğunu dile getiren Groenendijk, “Soyunma odası atmosferimiz müthiş. Yakaladığımız başarı tamamen soyunma odası ile alakalı diyebilirim. Soyunma odasından kastım; yedek kulübesi, çalışanlar, teknik ekip ve oyuncu ekibimiz. Bunu özellikle belirtmek isterim.” dedi.

Bugün oyuna giren tüm oyunculardan katkı aldıklarını da sözlerine ekleyen Groenendijk, “Oyuna aldığımız tüm oyunculardan gereken katkıyı ve kaliteyi aldık. Alt tarafla işimiz kalmadı diyebilirim. Şimdi lig sıralamasında kafamızı yukarı çevirme zamanı. Bugün itibariyle çok daha rahat bir pozisyona geçtik. Ancak futbolda hiçbir şey tesadüf değildir. Çok acılar çektik, çok çalıştık ve buralara geldik.” şeklinde konuştu.

Güzel bir Antalya pazarında seyirci önünde alınan farklı galibiyete de değinen Groenendijk, “Çok güzel bir pazar günü yaşadık. Antalya’da seyircimizin önünde güzel bir futbolla güzel bir üç puan ve dört golü taraftarımıza hediye ediyorum.” ifadelerini kullandı.