Groenendijk: “Rakip Cezamızı Kesti”

Teknik Sorumlu Alfons Groenendijk alınan farklı mağlubiyeti değerlendirdi.

Groenendijk: “Rakip Cezamızı Kesti”
27 Ağustos 2022 00:14

Teknik Sorumlu Alfons Groenendijk, maçın ardından yaptığı açıklamada rakibi tebrik ederken nerede hata yaptıkları üzerine çalışacaklarını söyledi.

Alfons Groenendijk, “İlk yarının bitiş düdüğü çaldığı zaman içeri 2-1 önde girdik. Hatta son dakikada kornerden gelen topta 3-1 yaptık. Bu pozisyonda faul olup olmadığının analizini sonra yapacağız ama ilk yarıyı analiz ettiğimizde bizi sıkıntıya sokacak bir durum da yoktu. Maçlar 45 dakikada asla kazanılmaz; oyuncular maçın bittiğini mi düşündüler, çok mu rahat çıktılar bunları oturup konuşmamız gerekiyor. Futbolda bu tip sonuçlarda ya çok rahatlar ya da konsantrasyon kaybederek geri dönüş yapılabiliyor. Rakip de cezamızı kesti.” dedi.

Antalyaspor’un ilk yarıda mükemmel oynayan, ikinci yarıda ise yapmaması gereken her şeyi yapan bir görüntü çizdiğine de değinen Groenendijk, “İlk yarıda mükemmel oynayan, ikinci yarıda yapmaması gereken her şeyi yapıp kalesinde goller gören ve mağlup olan bir Antalyaspor vardı. Rakip ikinci yarıda yaptığı değişikliklerle maçı çok daha fazla istedi, savaştı ve mücadele etti. Bir takım kaybettiğinde hepimiz kaybediyoruz. Nerede hata yaptığımıza, neleri düzeltmemiz gerektiğine bakacağız. Hafta içi analizlerimizi yapıp önümüzdeki haftadan itibaren yeniden kazanmak için çalışacağız. Rakibi tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.