Groenendijk: “Golleri Doğru Anlarda Bulduk”

Teknik Sorumlu Alfons Groenendijk alınan farklı mağlubiyeti değerlendirdi.

Groenendijk: “Golleri Doğru Anlarda Bulduk”
11 Nisan 2022 23:23

Teknik Sorumlu Alfons Groenendijk, maçın ardından yayıncı kuruluşa yaptığı yaptığı açıklamada Hatayspor karşısında hak edilmiş bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Alfons Groenendijk, iyi oynayan bir takıma karşı üç puan kazandıklarını söylerken ” Çok iyi oynadık ve hak ederek kazandığımızı düşünüyorum. Kolay değildi. Doğru anlarda golleri bulduk. Maç bir anda 3-0’a geldi. İyi ortalar geldi, duran topları çok iyi kullanıp skor ürettik. Bunlar maçın kırılma anlarıydı diyebilirim. İyi oynayıp güzel futbolla üç puanı almak önemliydi ancak 4-1 de müthiş bir skor. Oyuncularıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Soyunma odasında harika bir atmosfere sahip olduklarını söyleyen Groenendijk, “10 maç üst üste iç sahada yenilmezlik serisi yakaladık bu maç itibariyle. Kulüp tarihinde bu bir rekor. Ayrıca bu sezon itibariyle 5 maç üst üste kazanma serisi yakalayan dördüncü takım olduk. Bu seriyi en son 10 sene önce yakaladığımız söylendi. Bu da harika bir detay olarak söyleyebilirim.  İçeride soyunma odasında harika bir atmosfer var. Hak edilmiş bir galibiyetin tadını çıkarıyoruz. Bu mücadelemiz ve alınan puanların sonucu ne olacak, sezon sonunda hep beraber değerlendiririz.” ifadelerini kullandı.

Kendisine en güzel golün sorulması üzerine bu soruyu da cevaplayan Groenendijk, “Her golün ayrı bir hikayesi vardır. Her gol çok iyiydi diyebilirim. Tüm goller için takımımıza teşekkür ediyorum ama dördüncü gol müthişti diyebilirim. Doğukan’ın sağ ayak içiyle kestiği ortaya Adriano’nun gelişine attığı çok güzel bir gol vardı. Ancak hafta içinde hem konuşup hem çalıştığımız Güray’ın penaltı noktasına kestiği topta Haji’nin attığı ikinci golün benim verdiğim tüyo sebebiyle olması beni ayrıca mutlu eden bir goldü.” dedi.

Öte yandan kendilerine destek veren taraftarlara da teşekkür eden Alfons Groenendijk, “Bu takımla gurur duymalıyız. Bu güzel futbol ve güzel skorlar stadın daha dolu olmasını hak ediyor. Daha güzel günlerde görüşmek üzere” diyerek sözlerini noktaladı.