Groenendijk: “Gidilecek Uzun Yolumuz Var”

Teknik Sorumlu Alfons Groenendijk alınan galibiyeti yorumladı.

Groenendijk: “Gidilecek Uzun Yolumuz Var”
14 Ağustos 2022 21:55

Teknik Sorumlu Alfons Groenendijk, mücadelenin ardından yaptığı yorumda alınan üç puandan memnun olsa da ortaya koyulan performansın beklentilerden uzak olduğunu söyledi.

Alfons Groenendijk, “Özellikle geçtiğimiz sezon gösterdiğimiz performanstan ötürü beklentilerimiz çok yüksekti. İlk yarı itibariyle maça bakarsak oyunun kötü olduğunu söyleyebilirim. Oyunculara seviyemizi ve duruşumuzu maçın ilk düdüğünden itibaren çok üst seviyelerde tutmamız gerektiğini söylemiştik. Bunu maalesef ilk yarı itibariyle başaramadık. Boffin’in kurtardığı toplar bizi oyunda tuttu. Çok basit oynadık ve basit düşündük. Bu yüzden istediklerimizi sahaya yansıtmakta zorlandık.” dedi.

Antalyaspor’un ikinci yarı daha çalışkan bir takım görüntüsü çizdiğini de sözlerine ekleyen Groenendijk, “İkinci yarı çok daha fazla çalışan ve mücadele eden bir takım vardı. Harika bir asist ve harika bir kafa vuruşundan ötürü Bünyamin ve Haji’yi tebrik ediyorum. Bu galibiyet, soyunma odasını rahatlatan bir galibiyet oldu, stresimizi üzerimizden aldı diyebilirim. Skor ve üç puan iyi ancak oyuna baktığımız zaman gidilecek çok uzun yolumuzun olduğunu düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

Önümüzdeki hafta oynanacak Trabzonspor maçına da değinen Groenendijk, “Galibiyetten sonra geçtiğimiz haftaya kıyasla haftanın bizim için güzel geçeceğinden eminim. Rakibimiz, en iyi ekiplerden birisi. Geçen sene şampiyon oldu. Ancak bizim mücadele etmeyi istediğimiz seviyelerde karşılaşmak istediğimiz bir rakipten bahsediyoruz. Daha fazla mücadele etmemiz, futbolumuzu sahaya daha iyi yansıtmamız lazım. Bunları dolu tribünlere karşı yaptığımız zaman önümüzdeki hafta galibiyet için sahada olan bir Antalyaspor sözü verebilirim.” diyerek sözlerini noktaladı.