Adnan Başkan: “Geleceğin Kadrosunu Oluşturduk”

Basın sözcüsü Adnan Başkan, DHA’ya verdiği röportajda geleceğin kadrosunu oluşturduklarını açıkladı.

Adnan Başkan: “Geleceğin Kadrosunu Oluşturduk”
10 Eylül 2021 11:35

Transfer döneminde 13 oyuncuyu renklerine bağlayan Antalyaspor’da  Basın Sözcüsü Adnan Başkan, transfer edilen oyuncularının yaş ortalamasının 23.7 olduğuna dikkat çekti.

Adnan Başkan, A takımda yer alan 30 oyuncunun yaş ortalamasının 25.9 olduğunu vurgularken, “Bu sezon transfer politikamızı düşündüğümüz gibi uyguladık. Hem ligi bilen isimleri hem de potansiyeli olan gençleri kadromuza kattık. Takımdan ayrılan oyuncuların yaş ortalaması 30 iken yaptığımız 13 transferin yaş ortalaması 23.7 oldu. A takım yaş ortalamamız ise 25.9’a düştü. Bunu gençlere verdiğimiz önemin bir göstergesi olarak görüyoruz. Sadece bugünün değil, geleceğin de kadrosunu oluşturduğumuza inanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kırmızı beyazlıların daha dinamik ve güçlü yapıya sahip olduğuna da dikkat çeken Başkan, “Kadromuzu tam olarak şekillendirdik ve oyuncuları Ersun Yanal’a emanet ettik. Başkanımız Aziz Çetin, yönetimimiz ve transfer komitemiz çok çaba sarf etti. Herkesin beklediği santrfor isteğine de büyük özveriler göstererek ligimizi iyi bilen, kalitesinde şüphe etmediğimiz Crivelli’yi kadromuza dahil ettik. Artık eskisinden daha güçlü, dinamik ve genç bir takıma sahibiz. Doğru isimlerle yolumuza devam ediyoruz” şeklinde konuştu.