Tralhao: “Galibiyetlerin Artacağını Düşünüyorum”

Joao Tralhao, Yılport Samsunspor mücadelesinin ardından galibiyeti değerlendirdi.

Tralhao: “Galibiyetlerin Artacağını Düşünüyorum”
23 Eylül 2023 22:24

6 hafta sonunda 3 puanla tanışan Bitexen Antalyaspor’da Teknik Sorumlu Joao Tralhao, Yılport Samsunspor karşısında alınan iki gollü galibiyeti değerlendirdi.

Rakip karşısında alınan galibiyeti, Davi başta olmak üzere Naldo’nun ailesine armağan ederek sözlerine başlayan Tralhao, “Antalyaspor bugün ilk galibiyetini kazandı. Biz zaten sürece güveniyorduk ve takımımızın iyi bir yola gireceğini biliyorduk. Bazıları bir an önce takım galip gelsin, sonuç alsın istiyorlar. Maalesef sonuçlar çok çabuk gelmiyor. Biz de bunu istiyoruz ama sürecimize de en başından beri söylediğimiz gibi güveniyoruz. İyi yolda olduğumuz hep söylüyorduk.” dedi.

Kırmızı beyazlıların ligin ikinci haftasından bu yana olan yükselişinin de altını çizen Joao Tralhao, “İkinci haftadan itibaren takım iyi performans gösteriyordu. Bazı oyuncular oynuyor, bazı oyuncular yeni adapte oluyor. Böyle oynamaya devam ettiğimizde galibiyetlerin artacağını düşünüyorum. Gelişimimize ve oluşturduğumuz kimliğe inanıyoruz. Kesinlikle daha iyi sonuçlar alacağız.” ifadelerini kullandı.