Aurelio: “Galibiyetle Güvenimizi Tazeledik”

Mehmet Aurelio, maçın ardından yaptığı açıklamada alınan galibiyetle güven tazelediklerini belirtti.

Aurelio: “Galibiyetle Güvenimizi Tazeledik”
26 Ağustos 2024 00:34

Antalyaspor’un Hatayspor karşısında aldığı 3-2’lik galibiyetin ardından yardımcı antrenör Mehmet Aurelio, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Aurelio, “Bugün Hatayspor karşısında zor bir maç oynadık. Maça istediğimiz gibi başlayamadık ve devreye 2-0 geride girdik. İlk yarıda eksiklerimizi fark ettik ve devre arasında bunların üzerine oyuncularımızla konuştuk. İkinci yarıya değişiklikler yaparak başladık ve ikinci yarıya çok farklı başlama şansımız oldu. Aslında iyi oyunculardan oluşan güzel bir kadromuz var. Bu maçı da kazanacağımızı biliyorduk. evre arasındaki değişikliklerin ardından maç bize döndü. Tüm oyuncularımı tebrik ediyorum, sahada ellerinden gelenin en iyisini yaptılar” dedi.

Ligi en iyi bilen isimlerden olan Mehmet Aurelio, bu galibiyetin takımı nasıl etkileyeceği konusunda ise “Galibiyetler her zaman çok önemlidir. Takımın güvenini kazanması için bu galibiyet de bizim için çok önemliydi. Alex de Souza ve oyuncularımız için bu galibiyet, bizi önemli bir konuma taşıyacak ve güvenimizi tazeleyecek. Önümüzdeki zamanlarda daha iyi bir Antalyaspor göreceğiz.” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.