Galatasaray Karşısında Hedef Galibiyet

Adnan Başkan, Galatasaray karşısında yükselişlerine devam etmek istediklerini söyledi.

Galatasaray Karşısında Hedef Galibiyet
5 Ekim 2023 19:43

Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında sahasında Galatasaray’ı konuk edecek Bitexen Antalyaspor’da Basın Sözcüsü Adnan Başkan, taraftarlara güzel bir galibiyet hediye ederek yükselişe devam etmek istediklerini söyledi.

Süper Lig’de iyi oyunun karşılığını almaya başladıklarını söyleyen Adnan Başkan, “Bu hafta Galatasaray’ı konuk edeceğiz. Zor bir maç olacağının farkındayız ancak onlar için de aynı zorluk derecesi olacak. Hocamız ve takımımıza inanıyoruz. Taraftarlarımıza güzel bir galibiyet hediye ederek yükselişimizi sürdürmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ligdeki her maça aynı ciddiyetle hazırlandıklarını ifade eden Adnan Başkan, rakiplerinin kim olduğunun önemli olmadığını ve aynı hassasiyeti hakemlerden de beklediklerini de sözlerine eklerken “Rakibimizin kim olduğunu önemsemiyoruz ve aynı hassasiyeti karşılaşmanın hakemlerinden de bekliyoruz. Forma rengi, bütçesi, hedefleri ne olursa olsun iki takımın maçını adalet terazisini eşit tutarak yönetmesini bekliyoruz. Dileğimiz hakemlerin maçın önüne geçmemesi. Bundan önce ağzımızın çok yandığı maçlar varken biz şimdiden ayrıcalık değil, adalet istediğimizi söylemek istiyoruz” dedi.

Bu karşılaşmada taraftarların çok önemli olduğuna dikkat çeken Adnan Başkan, “Cumartesi günkü karşılaşmada stadımızın tamamen dolmasını, rakibimize deplasmanda olduklarını hissettirmelerini bekliyoruz. Yaptığımız transferlerle güçlenen takımımızın her geçen gün daha iyiye gittiğini görüyoruz. 12’nci adam olan taraftarımızın desteğiyle kazanamayacağımız maç yok” diyerek sözlerini tamamladı.