Tralhao: “Fırsatları Değerlendiremedik”

Teknik Sorumlu Joao Tralhao, Rizespor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Tralhao: “Fırsatları Değerlendiremedik”
26 Kasım 2023 19:33

Trendyol Süper Lig’in 13. haftasında Çaykur Rizespor ile golsüz berabere kalan Bitexen Antalyaspor’da Teknik Sorumlu Joao Tralhao açıklamalarda bulundu.

Rakibin oyun ritmini düşürmeyi çok iyi başaran, takım oyununu çok iyi oynayan bir ekip olduğunu ve bütün hafta buna göre hazırlandıklarını söyleyen Joao Tralhao, “Rakibimizin kendi fiziğini gösteren özelliklerinden bir tanesi de oyunun ritmini düşürmeyi çok iyi başarması. Bu şekilde oyunun genelini sürdürmeyi çok iyi başarıyorlar. İlk yarıda biz rakibimizin bu ritim düşürme isteğine uymamayı düşündüğümüz halde ayak uydurduk diyebiliriz.” dedi.

İkinci yarı kendileri gibi oynadıklarına da dikkat çeken Tralhao, “İkinci yarıda kendimiz gibi oynadık, kendi ritmimizi bulduk ve rakibimize de bunu kabul ettirdik. Kendi gol fırsatlarımızı yaratabilecek bir oyun ortaya koyduk. Çok fazla şans bulduk. Takımımızın gösterdiği reaksiyon çok iyiydi. Süper Lig gerçekten çok mücadeleci bir lig. Her maçta kimin kazanacağını tahmin etmek kolay olmuyor. Bu da böyle maçlardan bir tanesiydi. Üç puana yakın olan taraf bizdik. Üç puanı istedik, bir puandan da şikayetçi olacak değiliz. İkinci yarıdaki oyunumuzu sürdürmeye ve oynamaya devam etmemiz gerekiyor. Önümüzdeki hafta çok daha iyi hazırlanıp 3 puanı almayı hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı.