Groenendijk: “Fırsatları Değerlendiremedik”

Teknik sorumlu Alfons Groenendijk, rakip karşısında fırsatları değerlendiremediklerini söyledi.

Groenendijk: “Fırsatları Değerlendiremedik”
8 Ekim 2022 20:42

Teknik Sorumlu Alfons Groenendijk, maçın ardından yaptığı basın toplantısında son dakika gelen beraberliği değerlendirirken ayaklarına gelen fırsatları değerlendiremedikleri için bir puanla ayrıldıklarını söyledi.

İnanılmaz hayal kırıklığı yaşadıkları bir maçı tamamladıklarını ifade eden Alfons Groenendijk, “İlk on birde birçok değişiklik yaptık ve onlardan iyi verim aldığımızı düşünüyorum. Oyuncular sahada her şeyini verdi. Çok savaştık, çok iyi mücadele ettik. Çok az gol yiyen, iyi savunma yapan tehlikeli bir rakibe karşı 1-0 öne geçtik. Burada yapmamız gereken ayağımıza gelen fırsatları değerlendirip fişi çekmekti. Maalesef bunu başaramadık.” dedi.

Beraberliğe rağmen maçtan olumlu düşüncelerle ayrıldıklarının altını çizen Groenendijk, “Üç puanı perçinlemek için son topta ölümüne savaşıp geçit vermememiz gerekirdi. Bu maçı elimizden kaçan bir üç puan olarak görüyoruz. Tabii ki üç puan arzuluyorduk ama kötü performans serisinden bir puan çıkardık, bunu da olumlu olarak görebiliriz. Alınan bir puan, son mağlubiyetlerden sonra bizim için bir adım niteliğinde. Önümüzde Alanyaspor maçı var. bu saatten sonra durum itibariyle her maçın ayrı bir önemi var. Bu şekilde oynarsak bu kötü seriyi bozmaya yakınız. Yakında galibiyetler gelecektir.” ifadelerini kullandı.