Fernando’yu İkna Eden Motta Olmuş

Sezgin Özer, Fernando’nun Antalyaspor’a geliş hikayesini Kanal V ekranlarında anlattı.

Fernando’yu İkna Eden Motta Olmuş
13 Mayıs 2022 10:04

Ara transfer döneminde Antalyaspor’a transfer olan Fernando’nun transfer hikayesini Kanal V’de yayınlanan Spor Aktif programına konuk olan yönetici Sezgin Özer anlattı.

Sergilediği futbol ile tüm taraftarların beğenisini kazanan ve Antalyaspor ile çıktığı 14 maçta 4 gol 3 asistlik performans sergileyen Brezilyalı orta saha oyuncusunun Antalyaspor’a gelmeden önce daha önce Antalyaspor forması giyen Ramon Motta’yı aradığı ve Motta’nın tavsiyesinin Antalyaspor’u tercih ettiği öğrenildi.

Sezgin Özer yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Başkanımız ve hocamız Nuri Şahin’in bu transferde büyük emeği vardır. Her ikisi de zoom üzerinden Fernando ile görüşme gerçekleştirdiler. Ve böyle bir oyuncuyu Antalyaspor’a kazandırdılar. Fernando, karar aşamasına geldiğinde ilk olarak Antalyaspor’un eski futbolcusu Ramon Motta’yı aramış ve Antalya ve Antalyaspor hakkında bilgi edinmiş. Ramon Motta, Antalyaspor’dan gelen teklifi duyunca Fernando’ya ‘Hiç düşünme hemen kabul et, pişman olmazsınız’ yanıtı vermiş. Tabi Motta’nın tavsiyesi de Fernando’nun Antalyaspor’u tercih etmesinde önemli rol oynamış