Erdal Rakip Antalyaspor’da

Antalyaspor, orta saha oyuncusu Erdal Rakip ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Erdal Rakip Antalyaspor’da
20 Ocak 2023 13:27

Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Boztepe katıldı.

Doğukan Sinik ile başladıkları ara transfer dönemine Erdal Rakip ile devam ettiklerini belirten Boztepe, “Erdal, önümüzdeki 2.5 yıl boyunca bizlerle birlikte olacak. Kendisi son oynadığı takım olan Malmö ile Şampiyonlar Lig tecrübesi olan, genç yaşına rağmen deneyimli bir oyuncu. Orta sahamıza güç katacağına inanıyoruz ” dedi.

Başkan Aziz Çetin ve yönetim kurulu üyelerinin transfer çalışmalarına devam ettiğini söyleyen Sinan Boztepe “Daha başarılı, daha iyi futbol oynayan bir ekip olacağımıza inanıyorum. Bu transferin camiamıza ve kendisine hayırlı olmasını diliyorum. Kırmızı beyaz formamız altında Erdal Rakip’e başarılar diliyorum” diye konuştu.

Kendisine gösterilen sıcak karşılama için teşekkür eden Erdal Rakip, “Planlarım doğrultusunda en az 2.5 yıl başarılı bir dönem geçireceğime inanıyorum. Geldiğim günden itibaren çok iyi bir hissiyata sahip oldum. Takımıma katkı vermek için hazırım” ifadelerini kullandı.

Kulüpte çok iyi bir atmosfer gördüğünü belirten Rakip, “Bu olumlu hava umarım saha sonuçlarına da yansır. Süper Lig’i önceden de takip ediyordum. Ancak Antalyaspor’a transferim gündeme geldiğinde takımı daha dikkatli izlemeye başladım. Kesinlikle hak ettiği yerde olmadığını düşünüyorum. Ben ve diğer transferlerin katılımıyla önümüzdeki maçlarda ve yıllarda sıralamada çok daha üst yerlerde bulunacağımıza inanıyorum. Kendi adıma en iyi performansımı göstereceğime buradan söz veriyorum” dedi.

Konuşmaların ardından kendisini Antalyaspor’a bağlayan resmi imzayı atan Kuzey Makedonyalı futbolcu, 6 numaralı yeni formasıyla ilk pozunu verdi ve hemen ardından takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı.