Çetin: “En İyi Futbolu Antalyaspor Oynuyor”

Aziz Çetin, Trabzonspor galibiyetinden sonra futbol sorumlusu Nuri Şahin’e övgülerde bulundu.

Çetin: “En İyi Futbolu Antalyaspor Oynuyor”
12 Aralık 2021 10:56

Başkan Aziz Çetin, Trabzonspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada Nuri Şahin’den övgüyle bahsederken takımdaki olumlu havaya da dikkat çekti.

Aziz Çetin, maç sonu basın mensuplarına yaptığı açıklamada keyifli bir galibiyet aldıklarını söylerken “Türkiye’de göze hoş gelen, en iyi futbolu oynuyoruz. Türk kamuoyunun da bunun farkında olduğunu umuyorum. Rakip Antalya’ya 27 maçlık yenilmezlik serisi ve 8 maç galibiyet serisiyle geldi. Futbolda her sonuç var. Biz seyircimizi mutlu etmek istiyor, takımımızın bu şehirde mağlubiyet yüzü görmesini istemiyoruz. Keyifli bir galibiyet aldık, oyuncularımızı tebrik ediyorum.” dedi.

Kulüp olarak net bir hedef koymadıklarını, zor bir süreci geride bıraktıklarını da aktaran Başkan Çetin, “Türk futbolu yeni bir hoca kazanıyor. Nuri Şahin’in farklı bir futbol felsefesi var. Aynı kadronun daha önce nasıl oynadığı belli, şimdi nasıl oynadığı belli. Korkmadan çekinmeden oynayan, kaliteli oyunculara sahip bir takımız. Bu gecenin tadını çıkaracağız. Trabzonspor’a şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.