Groenendijk: “Dramatik Bir Gece Yaşadık”

Teknik Sorumlu Alfons Groenendijk, art arda alınan dört mağlubiyeti değerlendirdi.

Groenendijk: “Dramatik Bir Gece Yaşadık”
17 Eylül 2022 22:44

Teknik Sorumlu Alfons Groenendijk maçın ardından yaptığı açıklamada Adana Demirspor karşısında dağınık bir görüntü sergileyerek mağlup olduklarını söyledi.

Alfons Groenendijk, “Yazıp yönetebileceğiniz en dramatik senaryo ve futbol gecesini yaşadık. Maçın başında yedek kulübesinde yerimizi alırken 1-0 mağlup duruma düştük. Ardından birkaç dakika sonra gösterilen bir kırmızı kart vardı.” dedi.

Kötü başlangıç yapmalarına rağmen ellerinden gelen mücadeleyi sergilediklerini söyleyen Groenendijk, “Bu olumsuzluklara rağmen sahada yüreğiyle oynayan ve mücadele sergileyen bir takım vardı. Maçın içinde kalıp planımıza sadık kalarak elimizden gelen mücadeleyi verdik. Rakip kırmızı kart görünce maç eşitlendi ve ikinci yarıya bu şekilde girdik. 60. dakikada yaptığımız değişiklikten 10 15 saniye sonra oyuna giren oyuncumuz kırmızı kart görünce hayatta bir futbol maçında şahitlik edilebilecek tüm olumsuzluklara tanık olduk ve dokuz kişi kaldık. Dokuz kişi kalınca maçı çevirmek ve beraberliği yakalamak da zorlaştı. Sekiz kişi bile kalsak her zaman plana sadık kalacak ve reaksiyon gösterecek oyuncu grubuna ihtiyacımız var. Tüm hazırlıklarımızı bunun üzerine yapıyoruz.” şeklinde konuştu.

Alınan mağlubiyete rağmen yürekten oynayan oyuncularını kutlayan Alfons Groenendijk, “Maalesef hayal kırıklığı yaratan bir maç daha geride kaldı. Herkes geçen seneki Antalyaspor’u istiyor. Milli arada o Antalyaspor’a ulaşmak için gereken tüm kararları alıp arayı en iyi şekilde kullanmayı planlıyoruz. Soyunma odasındaki atmosferi bir an önce değiştirmemiz gerekiyor ve bunun için de çabalayacağız” diyerek sözlerini noktaladı.