Doğukan Süper Lig’deki İlk Golüne İmza Attı

Doğukan, maçın 77. dakikasında attığı golle Süper Lig’deki ilk golüne imza attı.

Doğukan Süper Lig’deki İlk Golüne İmza Attı
9 Ocak 2021 19:06

Futbola Kunduspor altyapısında başlayan ve Fraport TAV Antalyaspor’un 13 yaşından bu yana birçok kategorisinde formasını terleten Doğukan Sinik, kırmızı-beyazlı forma ile ilk Süper Lig golüne imza attı. 

Göztepe maçının 68. dakikasında oyuna giren Doğukan, 77. dakikada fileleri havalandırarak hem takımına üç puanı getiren golü kaydederek bu sezonki ilk deplasman galibiyetinin altına imza attı hem de Süper Lig’deki ilk golünü kaydetmeyi başardı.

Gol sevincini Ersun Yanal’a sarılarak yaşayan Doğukan, maçın ardından yaptığı açıklamada “Benim için çok özel bir gün. İlk Süper Lig golümü attım. Bugünün mutluluğunu doya doya yaşamak istiyorum. Hep bugünü bekliyordum. Çoğu zaman başka mevkilerde oynadım, gol atamadım, bu konuda çok eleştirildim ama duygularımla hareket eden birisi olduğum için belki hata yapıyorum. Çok mutluyum. İnşallah devamı gelir.” ifadelerini kullandı. Genç oyuncu, attığı golü 2014 yılında kaybettiği babasına armağan etti. 

Doğukan Sinik, Antalyaspor formasıyla fileleri havalandırdığı tek golü geçtiğimiz sezon Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanan Sivasspor mücadelesinde kaydetmişti.