Groenendijk:” “Doğru Zamanlarda Skor Ürettik”

Teknik Sorumlu Alfons Groenendijk, maçın ardından alınan galibiyeti değerlendirdi.

Groenendijk:” “Doğru Zamanlarda Skor Ürettik”
16 Nisan 2022 18:36

Teknik Sorumlu Alfons Groenendijk, mücadelenin ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada galip gelseler dahi her zaman geliştirmeleri gerektiği noktalar olduğunun üstünü çizdi.

Antalyaspor’un en son 24 sene önce üst üste altı galibiyet aldığını ve bu rekoru egale ettikleri için ok mutlu olduklarını söyleyen Alfons Groenendijk, “Galip gelmek güzel, güzel oyunumuz devam ediyor ama alınan galibiyetlerin yanında her zaman ‘ama’lar vardır. Galip gelmemize rağmen her zaman geliştirmemiz gereken noktaları ve nerelerde hatalar yaptığımızı sorguluyoruz. Bu sorgulamalarla başarı kendiliğinden geliyor.” dedi.

İyi oynayan bir rakibe karşı sahaya çıktıklarını söyleyen Groenendijk, “Çok doğru zamanlarda skor ürettik. Doğru zamanlardaki goller bize katkıda bulundu. Ancak ikinci yarıda konuşmamız gereken konulardan birisi de skor üstünlüğü elimizdeyken oyunu sakinleştirmek gerekirken bunu maalesef yapamadık ve rakibin ürettiği tek gole davetiye çıkardık.” ifadelerini kullandı.

Önümüzdeki hafta Kayserispor ile oynanacak maçada değinen Groenendijk, “Önümüzdeki hafta Kayserispor ile oynayacağız. Bakalım bu ivmeyi ne kadar devam ettireceğiz. Hedefimiz yeniden galip gelip seriyi devam ettirmek. Aldığımız her üç puan sonrası bu yol bizi nereye götürür diye düşünüyoruz. bu yol kendiliğinden bizi umuyorum çok daha güzel günlere ulaştırır.” diyerek sözlerini noktaladı.