Diogo Bodrumspor’a Kiralandı

Antalyaspor, Diogo’nun Bodrumspor’a kiralandığını duyurdu.

Diogo Bodrumspor’a Kiralandı
5 Eylül 2022 15:55

Antalyaspor, geçtiğimiz sezon başında transfer edilen Diogo Sousa’nın satın alma opsiyonuyla Bodrumspor’a kiralandığını duyurdu.

23 yaşındaki Portekizli kalecinin Spor Toto 1. Lig ekibine kiralanması “Futbolcumuz Diogo Sousa, satın alma opsiyonu ile 1 yıl kiralık olarak Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Bodrumspor’a transfer olmuştur. Futbolcumuza verdiği katkı için teşekkür eder, yeni takımında başarılar dileriz.” şeklinde duyurulurken, Bodrumspor’dan yapılan açıklamada ise “Geçtiğimiz sezon Antalyaspor forması giyen Portekizli kaleci Diogo Sousa satın alma opsiyonuyla birlikte 1 yıllık kiralanmıştır. Diogo Sousa’ya Bodrumspor forması altında başarılar dileriz.” ifadelerine yer verildi.

1.98 boyundaki kalecinin kiralanmasının ardından kadrosundaki kaleci bolluğu sebebiyle eleştirilen Antalyaspor’da bu mevkide Boffin, Alperen ve Ataberk kaldı.

2021-2022 sezonunun başında 4 yıllık sözleşme ile transfer edilen Diogo Sousa, kırmızı beyazlıların kalesini 1’i Süper Lig, 5’i Türkiye Kupası olmak üzere 6 maçta korurken kalesinde yalnızca 3 gol gördü.