Groenendijk: “Çok Önemli Bir Üç Puan Aldık”

Teknik Sorumlu Alfons Groenendijk, Fatih Karagümrük karşısında alınan üç puanı değerlendirdi.

Groenendijk: “Çok Önemli Bir Üç Puan Aldık”
29 Nisan 2023 18:51

Teknik Sorumlu Alfons Groenendijk, Fatih Karagümrük karşısında alınan üç puanın hem kendileri hem kulüp için çok önemli bir üç puan olduğunu söyledi.

Alfons Groenendijk, “Fatih Karagümrük karşısında alınan üç puan, hem bizim hem kulüp için çok rahatlatıcı bir üç puan oldu. Defans disiplinimiz mükemmeldi. Kompakt bir takım görüntüsü verdik. Oyuncularımızı defans anlayışı, disiplin ve kompakt oyun için tebrik ediyorum.” dedi.

Yakaladıkları fırsatları değerlendiremedikleri için maçı daha erken bitiremediklerinden de dert yanan Groenendijk, “İlk yarı kontrolümüzde geçen bir maçtı. Golü de bulup devreye 1-0 önde girdik. İkinci yarı maçı koparacak şanslar yakalasak da atamadık. Oyuncularımız sahada 90 dakikada üç dört önemli şans elde etti ancak birini gole çevirebildik. Bunları daha iyi değerlendirip maçı çok daha erken bitirebilirdik. Duran toptan gol atmamız da önemliydi. Rakibe neredeyse hiç şans tanımadık. Sadece son dakikalarda Helton’un önemli bir kurtarışı vardı.” şeklinde konuştu.

Alfons Groenendijk, “Tek gol atsak da üç puanla ayrılıyoruz. Umarım bu görüntüyü önümüzdeki hafta evimizde oynayacağımız Beşiktaş maçında da sahaya yansıtırız” diyerek sözlerini noktaladı.