Tralhao: “Çok İyi Reaksiyon Gösterdik”

Teknik Sorumlu Joao Tralhao, maçın ardından alınan galibiyeti değerlendirdi.

Tralhao: “Çok İyi Reaksiyon Gösterdik”
29 Ekim 2023 21:42

Teknik Sorumlu Joao Tralhao, maçın ardından yaptığı açıklamada Rams Başakşehir karşısında alınan üç puanın kendileri için oldukça önemli olduğunu ve maç boyunca gösterdiği mücadeleden kaynaklı bu skorun oldukça adil olduğunu söyledi.

Sözlerine Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayarak başlayan ve Türkiye Cumhuriyeti için oldukça önemli bir günün değerini bulacak şekilde mücadele ettiklerini söyleyen Joao Tralhao, “Maç öncesi oyuncularımızla konuştuğumuzda bugün reaksiyon vermelerini istediğimizi söylemiştik. Bütün hafta çok çalışmış, geçen hafta Gaziantep FK karşısında bir anlık konsantrasyon kaybından kaynaklı alınan mağlubiyet için çok üzülmüştük. Bu maçın üzüntüsünü içimizde yaşayıp bu özel günün değerini bulacak şekilde değerlendirmek, taraftarlarımıza üç puan hediye etmek istedik. Takımımız bugün gerçekten çok iyi reaksiyon gösterdi.” dedi.

Üç puanı aldıkları için mutlu olduklarını sözlerine ekleyen Tralhao, “Bireysel ve kolektif anlamda kaliteli oyuncuları olan, oyunu bir bütün halinde oynamaya çalışan güçlü bir rakibe karşı oynayacağımızı biliyorduk. Aldığımız galibiyete baktığımız zaman verdiğimiz mücadele ve maç boyunca gösterdiğimiz performansla çok adil. Üç puan aldığımız için çok mutluyuz.” diyerek sözlerini noktaladı.