Boztepe: “Bu Kadar Kirli Bir Futbol Olamaz”

Başkan Sinan Boztepe, mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

Boztepe: “Bu Kadar Kirli Bir Futbol Olamaz”
26 Şubat 2024 22:42

Başkan Sinan Boztepe, mücadelenin ardından yaptığı açıklamada 16 kişiye karşı mücadele ettiklerine dikkat çekerek Merkez Hakem Kurulu’nu istifaya davet etti.

Sinan Boztepe, Galatasaray maçı sonrası şu ifadeleri kullandı:

Kendi futbolcularımızı can-ı gönülden tebrik ediyoruz çünkü 16 kişiye karşı oynadılar. Galatasaray’ı kendi taraftarının önünde köşeye sıkıştırdılar. Sabah talihsiz açıklamalar yaptım, kendimden de utandım ama yaptığım açıklamalar o kadar yerindeymiş ki, o kadar güzel açıklamalar yapmışım ki… Lanet olsun artık. Muhteşem oynayan bir takımın hakkı bu kadar yenilemez. Bu kadar rezillik olmaz, Türk futbolunun geldiği yere bir bakalım. Penaltı penaltı değil, ofsayt pozisyonu… Biz bugün sekiz gol atsak, hakem dokuzuncu golü attıracaktı. TFF istifa etsin, hak yemeyecek insanlar gelsin. Gördüğümüz kartlara bakın, Galatasaray bir tane kart görmedi. Bu kadar kirli bir futbol olmaz. Ortada bir emek var. Fenerbahçe’nin resmen rövanşını aldı. İki takım şampiyonluk yarışı yapacak, Anadolu takımları rezil edilecek. Bu işlerin suçlusu kimse istifa etsin. Hakemler de rezil, TFF de rezil, MHK bugün istifa etsin, bu işi düzgün yapacak birileri gelsin.

 

 

 

Kendi futbolcularımızı canı gönülden tebrik ediyoruz çünkü 16 kişiye karşı oynadılar. Taraftarının önünde Galatasaray’ı köşeye sıkıştırdılar. Sabah ben talihsiz açıklamalar yaptım, kendimden de utandım ama yaptığım açıklamalar o kadar yerindeymiş ki… Lanet olsun artık. Bu kadar rezillik olmaz, Türk futbolunun geldiği nokta ortada. Biz bugün 8 gol atsak, hakem dokuzuncu golü attıracaktı. Lanet olsun artık. TFF istifa etsin, hak yemeyecek insanlar gelsin. Penaltı penaltı değil, ofsayt pozisyonu… Bizim gördüğümüz kartlara bakın, Galatasaray bir tane kart görmedi. Hakem, Fenerbahçe’nin resmen rövanşını aldı. Hakemler de rezil, TFF de rezil! MHK bugün istifa etsin.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.