Tuna: “Bizim İçin Kötü Bir Tecrübe Oldu”

Teknik direktör Tamer Tuna, maçın ardından iç sahada alınan bir puanı değerlendirdi.

Tuna: “Bizim İçin Kötü Bir Tecrübe Oldu”
18 Ekim 2020 18:52

Teknik Direktör Tamer Tuna, maçın ardından yaptığı açıklamada oyun üstünlüğü kendilerinde olmasına rağmen bir puanla yetinmelerinin kendileri açısından kötü bir tecrübe olduğunu söyledi.

İyi başladıklarını ve iyi oynadıklarını, rakibin eksik kalmasının ardından mümkün olan her atakta pozisyon yaratabilecek organizasyon gerçekleştirdiklerini savunan Tamer Tuna, “Olabilecek tek gol belki de duran top golüydü. Çünkü rakip dokuz kişi kalmıştı. “dedi. 

Golün sonrasında  10 kişi kalmalarına rağmen birçok pozisyon yakaladıklarını, gerçekten iyi oynadıklarını söyleyen Tuna, “Sonuç bizim için kötü bir tecrübe olabilir ama hiç pozisyon vermeden,  gerçekten iyi oynadık. Oyun üstünlüğü bizdeydi, farkı açmamız lazımdı. Buna odaklanmıştık, fırsat da yakaladık ancak direklerden döndü. Genç oyuncuları sahada gördük. Onlarla kazanmak istedik ama olmadı maalesef.” şeklinde konuştu. 

Öte yandan TFF’yi de göreve davet eden Tamer Tuna, “Pandemi sonrasındaki toplantıda kenar ve yedek kulübeleri ile ilgili açıklamada bulunmuştum. Ülkede savcılar oluyor ya, belli konularda, hiç mi incelemiyorlar? 10 kişi her zaman çizgide, oyuncuya kulübeden küfür ediliyor. Arıyorlar, bulamıyorlar. Bunlara mümkün oldukça en büyük cezalar verilsin. Her pozisyonda hakeme tepki, her pozisyonda kenarda beş kişi, gerçekten ayıptır. Avrupa Kupası’nda Şampiyonlar Ligi’nde kulübeden adım dahi atamıyorsun. Lütfen biraz saygı.” ifadelerini kullandı.