Groenendijk: “Bir Puanla Yetinmek Hayal Kırıklığıydı”

Teknik Sorumlu Alfons Groenendijk ligin son maçında alınan bir puanı değerlendirdi.

Groenendijk: “Bir Puanla Yetinmek Hayal Kırıklığıydı”
20 Mayıs 2022 23:03

Toplanan puan sayısı ve yenilmezlik rekoru sebebiyle müthiş hisler içinde olduğunu söyleyen Teknik Sorumlu Alfons Groenendijk, “Bir sezonda toplanan 59 puan ve 16 maçlık yenilmemezlik ile yine rekora gidilen müthiş bir süreç geçirdik. Tüm bunlar takımımızın doğru yolda olduğunun bir göstergesi. Bugün baktığımızda kazanmak için çıktığımız maçtan bir puanla yetinmek bizim için hayal kırıklığı oldu.” dedi.

Sahada sistem değişikliğine giden ve daha önceki haftalara nazaran iyi oynayan bir Galatasaray olduğunu sözlerine ekleyen Groenendijk, “Baklava tarzı bir dizilişe sahip ve önde iki hücumcu ile maça başlayan bir Galatasaray vardı. 0-0 bitecek ilk yarıyı 1-0’lık sonuçla bitirdiğimiz için şanslı olduğumuzu söyleyebilirim. İkinci yarıya baktığımızda ise dengeli bir oyun vardı. Uzun toptan basit bir top kaybının ardından yenilen gol bizim için üzüntü vericiydi. Ancak dürüst olmak gerekirse maçın geneline baktığımızda rakip oynadığı oyunla bir puanı hak etti. Kesinlikle çok daha iyi maçlar çıkarmıştık.” ifadelerini kullandı.

Antalyaspor açısından bu maçın özelinde akıllarda kalacak birçok faktörün de olduğunu vurgulayan teknik adam, “Atmosfer, taraftar ve yaratılan bu ambiyans için herkese teşekkür ediyorum. Başardıklarımızı kutlamamız gerekiyor. Tüm bunlar için takımı tebrik ediyor, herkese iyi tatiller diliyorum.” diyerek sözlerini noktaladı.