Tralhao: “Bir Puan Kazanç Değil”

Joao Tralhao, mücadelenin ardından Hatayspor deplasmanından alınan bir puanı değerlendirdi.

Tralhao: “Bir Puan Kazanç Değil”
1 Aralık 2023 23:18

Teknik Sorumlu Joao Tralhao, maçın ardından yaptığı açıklamada, Hatayspor deplasmanından alınan bir puanın kendileri için bir kazanç olmadığını, aksine iki puan kaybettiklerini söyledi.

Joao Tralhao, maçın ardından yaptığı açıklamada, mücadeleci geçecek bir maç olduğunu tahmin ettiklerini ve hafta boyunca buna göre hazırlandıklarına dikkat çekerken, “Çok mücadeleci bir maç olacağını tahmin ettiğimiz için hafta boyunca buna göre hazırlanmıştık. Maçın içinde bazı anlar vardı, bazen bizim iyi oynadığımız bazen rakibin öne çıktığı anlar oldu. Takımımızın maç içindeki bu dalgalanmalara karşı gösterdiği karakteri çok takdir ediyoruz.” dedi.

Kendileri için alınan bir puandan öte kayıp iki puan olduğuna dikkat çeken Tralhao, “Maçın içinde birçok zorluk yaşadık. Son on dakika Helton’un yerine Safuri oynadı. Bizim için takımın o dakikalarda göstermiş olduğu karakter çok önemliydi. Bir puan bizim için bir kazanç değil, aksine sonuç anlamında iki puanlık bir kayıp. İki takım da kazanmaya odaklanmıştı ancak puanları paylaştık. Adil bir sonuç olduğunu düşünüyoruz.” şeklinde konuştu.

Joao Tralhao, Helton’un sakatlığına dair sorulan soruyu ise “Şu an durumu belirsiz, sağlık ekibimiz hastanede gerekli değerlendirmeleri yapıyorlar.” şeklinde yanıtladı.