Groenendijk: “Bir Puan Aldığımız İçin Şanslıyız”

Teknik sorumlu Alfons Groenendijk, Kayserispor karşısında alınan beraberliği değerlendirdi.

Groenendijk: “Bir Puan Aldığımız İçin Şanslıyız”
24 Nisan 2022 23:00

Teknik Sorumlu Alfons Groenendijk, Yukatel Kayserispor mücadelesinde bir puanla ayrıldıkları için şanslı olduklarını söyledi.

Kayserispor’un daha iyi olan taraf olduğunu söyleyen Alfons Groenendijk, “Bir puan aldığımız için çok şanslıydık. Üzülerek söylüyorum ki, Kayserispor sahada daha iyi olan taraftı. Uzun zamandır gördüğümüz en vasat oyunumuzu oynadık. Daha çok koşmamız, daha çok mücadele etmemiz, daha iyi savunma yapmamız gerekiyordu. Sayabildiğim kadarıyla 10-12 tane kontratak pozisyonuyla karşılaştık. Bu kontrataklarda orta sahamızdan yeterli destek alamadık. Orta sahanız düştüğü zaman da iyi bir organize savunma yapamıyorsunuz.” dedi.

Her maç üst düzey oynamak istediklerini fakat bunun her zaman mümkün olmadığını da sözlerine ekleyen Groenendijk, “Çok uzun süredir devam eden yenilmezlik serimiz var. Her maç üst düzey oynamak istiyoruz ama her maç bu şekilde oynayamıyorsunuz. Bugün de onlardan biriydi. Bugün bir puanla yetinmek zorundayız. 12 maçtır yenilmeyen takımdan şikayet edecek değilim ama her zaman yaptığımız gibi kendimizi geliştirmek ve önümüzdeki maçlara daha iyi çıkabilmek adına analizlerimizi yapıp bu haftayı bu şekilde geçireceğiz.” diyerek sözlerini noktaladı.