Antalyaspor’dan Adil Yönetim Çağrısı

Basın Sözcüsü Adnan Başkan, yaptığı açıklamada adil yönetim çağrısında bulundu.

Antalyaspor’dan Adil Yönetim Çağrısı
4 Mayıs 2023 16:38

Süper Lig’de 33. haftada oynanacak Beşiktaş mücadelesi öncesinde Basın Sözcüsü Adnan Başkan, yaptığı açıklamada son haftalara girilirken TFF’ye kalan haftalarda tüm takımlar için adaletli yönetim çağrısında bulundu.

Adnan Başkan tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

Süper Lig’de artık son haftalara girilirken şampiyonluk yarışı, Avrupa kupaları mücadelesi ve ligde tutunma savaşı tüm hızıyla devam ediyor. Durum böyle iken, biz kulüp yöneticileri olarak bütün gücümüz ve özverimizle zorlu ekonomik şartlarda takımlarımızı sağ salim limana yanaştırmanın peşindeyiz. Herkesin çok daha dikkatli olması gereken haftalara giriyoruz. Buna karşılaşmaları yöneten hakemlerimiz de dahil.

Kalan 6 haftada oynayacağımız 5 maçın ikisi şampiyonluk yarışındaki, ikisi de alt sıralardaki rakiplerimizle. Biz şimdiden kimin hangi yarış içinde olduğuna bakmadan çıkıp tüm maçlarımızı kazanmak için sahada olacağımızı ilan ediyoruz. Sadece kendimiz için değil, hedefi olan tüm takımlar için adaletli yönetim istediğimizin altını bir kez daha çizmek istiyoruz.

Tek dileğimiz, TFF’ye bağlı tüm hakemlerin ve kurulların adalet terazisini eşit tutmasıdır. Biz Antalyaspor olarak bundan önce olduğu gibi önce takımımıza, sonra da adil yönetim göstereceğine inandığımız hakemlerimize güvendiğimizi ifade ediyoruz. Büyük taraftarlarımızı da öncelikle Beşiktaş, ardından bu sezon evimizde oynayacağımız son maç olan Başakşehir maçına davet ediyoruz.