Antalyaspor 1 – 1 Kayserispor

Antalyaspor, Kayserispor ile evinde berabere kalarak yenilmezlik serisini sürdürdü.

Antalyaspor 1 – 1 Kayserispor
24 Nisan 2022 22:33

Antalyaspor, Süper Lig’in 34. haftasında sahasında Yukatel Kayserispor’u ağırladı.

Antalyaspor, ilk yarının ilk 10 dakikasında yüksek tempoyla oynarken yakaladığı pozisyonları gole çeviremedi ve ilk yarı golsüz eşitlikle sona erdi. Mücadelenin ikinci yarısı ilk yarıya göre daha tempolu geçerken 52. dakikada konuk ekip 1-0 öne geçti. Bu gole 4 dakika sonra Haji ile cevap veren kırmızı beyazlılar skoru 1-1’e getirse de kalan dakikalarda başka gol olmadı ve mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi.

Antalyaspor bu galibiyetle birlikte yenilmezlik serisini 11 maça çıkardı ve haftayı 51 puanla 8. sırada noktaladı.

Kırmızı beyazlılar ligin 35. haftasında 30 Nisan 2022 Cumartesi günü 20.30’da Trabzonspor’un konuğu olacak.

MAÇ BİLGİLERİ

Stadyum: Antalya Stadyumu

Hakemler: Cüneyt Çakır, Deniz Caner Özaral, Ali Tuna

FTA Antalyaspor: Boffin, Floranus (81′ Ghacha), Naldo, Kudriashov, Güray, Hakan (21′ Gökdeniz), Fernando, Ndao (21′ Poli), Doğukan (81′ Bünyamin), Haji (90′ Fredy), Luiz Adriano

Yukatel Kayserispor: Lung, Onur, Hosseini, Mert, Carole, Attamah, Kemen (76′ Campanharo), Bertolacci (70′ İbrahim), Ramazan (77′ Emrah), Thiam (90′ Cardoso), Gavranovic (70′ Mustafa)

Goller : 56′ Haji (FTA Antalyaspor)  52′ Attamah (Yukatel Kayserispor)

Sarı Kartlar: Mert (Yukatel Kayserispor)

MAÇTAN DAKİKALAR

4′ Kayserisporlu savunma oyuncularının uzaklaştırmak istediği topu ceza sahası dışında önünde bulan Hakan Özmert’in sert vuruşunda meşin yuvarlak kale direğinin yanından auta çıktı.

14′ Ceza sahası içerisinde oluşan karambolün ardından sağ çaprazda topu önünde bulan Onur Bulut’un yerden sert vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Boffin’de kaldı.

39′ Ramazan Civelek’in pasıyla kaleci ile karşı karşıya kalan Gavranovic’in vuruşunda meşin yuvarlak direğe çarptıktan sonra auta çıktı.

İlk yarı golsüz eşitlikle sona erdi.

52′ Ceza sahasında topla buluşan Kemen’in vuruşu savunma oyuncularına çarptıktan sonra uygun pozisyondaki Attamah’ın önüne düştü. Attamah’ın vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 0-1

⚽ 56′ Güray Vural’ın pasıyla ceza sahası dışında topla buluşan Haji Wright’in sert şutunda top kalecinin solundan ağlarla buluştu: 1-1

66′ Attamah’ın ara pasıyla kaleci ile karşı karşıya kalan Ramazan Civelek’in vuruşu kale direğinin yanından auta gitti.

87′ Orta sahadan aldığı topla ceza sahasına kadar gelen Mustafa Pektemek’in pasıyla kaleci ile karşı karşıya kalan Emrah Başsan’ın sert vuruşunda kaleci Boffin meşin yuvarlağı güçlükle kornere çeldi.

90′ Sağ kanatta ceza alanı içerisinde sıfıra kadar inen Bünyamin Balcı’nın pasında Ghacha’nın topuğuyla yaptığı vuruş yandan auta gitti.

Mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi.