Antalyaspor Seriyi Dört Maça Çıkarma Peşinde

Antalyaspor iç sahadaki yenilmezlik serisini dört maça çıkarmayı hedefliyor.

Antalyaspor Seriyi Dört Maça Çıkarma Peşinde
10 Mart 2023 11:22

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında cumartesi günü sahasında Yukatel Kayserispor’u ağırlayacak olan Antalyaspor, bu maçı kazanarak iç sahadaki yenilmezlik serisini dört maça taşımayı hedefliyor.

Kırmızı beyazlılar, iç sahada 3 Ocak 2023 tarihinde oynadığı Fenerbahçe mücadelesinden bu yana ligde mağlubiyet yüzü görmezken, sahasındaki son üç maçta iki galibiyet ve bir beraberlik aldı. Antalyaspor, son üç iç saha maçında Gaziantep FK ile Ümraniyespor’u mağlup ederken Giresunspor ile berabere kaldı.

Antalyaspor’da Yukatel Kayserispor mücadelesi öncesinde sakatlıkları bulunan Fredy ve Nakajima’nın Futbol Sorumlusu Nuri Şahin’in görev vermesi halinde bu mücadelede sahada olması bekleniyor.

Kırmızı beyazlılarda Kayserispor maçı öncesinde sakatlığı bulunan Doğukan Sinik düz koşulara başlarken, Fedor Kudriashov ve Mustafa Erdilman’ın da takımdaki yerlerini alması beklenmiyor.

Öte yandan Fernando, Güray, Fredy ve Veysel, Kayserispor mücadelesinde sarı kart görmeleri halinde önümüzdeki hafta oynanacak Adana Demirspor maçında cezalı duruma düşecek.