Antalyaspor Kadrosunu Assombalonga İle Güçlendirdi

Antalyaspor, Demokratik Kongolu golcü futbolcu Britt Assombalonga ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Antalyaspor Kadrosunu Assombalonga İle Güçlendirdi
8 Ağustos 2023 16:16

Antalyaspor, hücum bölgesini deneyimli futbolcu Britt Assombalonga ile güçlendirdi. Golcü futbolcu kendisini 1+1 yıl için kırmızı beyazlı renklere bağlayan imzayı attı. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Asbaşkan Aytaç Altay katıldı.

Altay yaptığı konuşmada; “Bu sezonki altıncı transferimizi gerçekleştiriyoruz. Daha önce İngiltere Championship’te uzun süre forma giyen, son 2 sezonun 1 buçuk sezonunu Adana Demirspor’da geçiren ve son olarak yine İngiltere’nin Watford kulübünde mücadele eden deneyimli bir oyuncu ile anlaştık. Başkanımızın, yönetimimizin, teknik ekibimizin ve scoutlarımızın ısrarla istediği oyunculardan biriydi. 1+1 yıl aramızda olacak. Hem Britt hem de Antalyaspor için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Son olarak İngiltere Championship takımlarından Watford forması giyen Britt Assombalonga ise Antalyaspor ailesine katılmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Demokratik Kongo Cumhuriyeti vatandaşı olan 30 yaşındaki Assombalonga, “Tanrıya şükürler olsun bu transfer gerçekleşti. Bu sezon takımın her bir parçasıyla birlikte olup savaşacağız. Başarılı olmak için her şeyi yapacağım” diye konuştu. Daha önce Antalyaspor’a transferinin gerçekleşmemesi ile ilgili soruya ise Assombalonga, “Hayatta her zaman durumlar değişebiliyor. Hayat farklı yerlere götürebiliyor. Farklı kararlar verebiliyorsunuz. Şuan 2023’teyiz ve buradayım” diye cevap verdi.

İmza töreni Britt Assombalonga’nın yeni formasıyla basın mensuplarına son vermesiyle sona erdi.