Adnan Başkan: “Antalyaspor Deneme Tahtası Değil”

Basın Sözcüsü Adnan Başkan maçın ardından TFF’ye çağrıda bulundu.

Adnan Başkan: “Antalyaspor Deneme Tahtası Değil”
5 Eylül 2022 01:38

Basın Sözcüsü Adnan Başkan, 2-0 kaybedilen Kasımpaşa mücadelesinin ardından yaptığı açıklamada Antalyaspor’un deneme tahtası olmadığını ve Antalyaspor maçlarına acemi hakemlerin verilmemesi gerektiğini söyledi.

Mücadelenin ardından Corendon Airlines Park’ta basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Adnan Başkan, “Geçen hafta Bünyamin’e verilmeyen penaltı, Luiz Adriano’nun sayılmayan golü var. Bu hafta da hakem hatalarının nasıl olduğunu gördük. İlk yarıda Larsson’a atılan tekme direkt olarak kafasına vuruluyor. Zaten ikinci yarıda oynayamadı. Kafasının dağılması, kafasının yarılması mı gerekiyor, anlamıyorum. Böyle mi kırmızı kart çıkacak? Larsson’un pozisyonuna kırmızı kart verilseydi maç böyle olmazdı.” dedi.

İlk yarının son dakikalarında verilen penaltıya da değinen Adnan Başkan, “Pozisyonda oyuncumuzla rakibin alakası yok. Top geçip gidiyor ve çarpışıyorlar, ardından penaltı veriyor. Biz MHK’nin de TFF’nin de her zaman arkasındayız. Geçtiğimiz hafta maçımızı yöneten Suat Arslanboğa’ya bu hafta maç verilmedi. Bu hakeme de bakalım maç verecekler mi? Bize lütfen acemi hakem vermesinler, bizi deneme tahtası yapmasınlar, bizim hakkımızı yemesinler.” ifadelerini kullandı.

Fredy’ye verilen kırmızı kartın da komedi olduğunu sözlerine ekleyen Adnan Başkan, “Rakip yarı alanda olan ve sarı kartla geçiştirilebilecek bir pozisyon. Bu pozisyonda nasıl kırmızı kart veriliyor anlamış değilim.” şeklinde konuştu.