Adnan Başkan Fenerbahçe Maçından Ümitli

Basın Sözcüsü Adnan Başkan, Fenerbahçe maçında galibiyeti istediklerini belirtti.

Adnan Başkan Fenerbahçe Maçından Ümitli
21 Ağustos 2021 17:07

Süper Lig’in ikinci haftasında yarın Fenerbahçe’ye konuk olacak olan FTA Antalyaspor’da Basın Sözcüsü Adnan Başkan, Fenerbahçe maçı hakkında iddialı konuştu.

Fenerbahçe maçında sakat ve cezalı futbolcu olmadığını, bu maça tam kadro hazırlandıklarını belirten Adnan Başkan, takımın moral ve motivasyonunun üst düzeyde olduğuna da dikkat çekti.

Göztepe maçında oynanan oyunu kendilerini umutlandırdığını da dile getiren Başkan, “Bu hafta rakibimiz şampiyonluk adaylarından biri ama bizim oradan yenilmeden, kazanarak dönecek kadar potansiyelimiz, gücümüz ve inancımız var. Bu sezon deplasman yasağı olduğu için taraftarımızı yanımızda göremeyeceğiz ama Kadıköy’de onların gücünü ve dualarını içimizde hissedeceğiz. Bir sonraki hafta oynayacağımız Rize maçında da artık daha büyük bir taraftar kitlesi önünde oynamak istiyoruz. Fenerbahçe maçını kazanıp Antalya’ya dönmek istiyoruz. Evimizdeki ikinci maçta daha coşkulu bir 90 dakikaya çıkarız” şeklinde konuştu. 

8 Eylül’de sona erecek transfer çalışmalarını da sürdürdüklerini aktaran Adnan Başkan, “Transferde çok emek sarf ediyoruz. Kulübümüzün mali durumunu sarsmayacak, hocamızın isteğini tam olarak karşılayacak bir santrfor peşindeyiz. Kısa zamanda sonuca ulaşılacağını düşünüyorum. Taraftarımız endişe etmesin. Başkanımız Aziz Çetin yönetimindeki transfer komitemiz nokta atışı yapacak ve takımımıza yakışan bir oyuncuyu renklerimize kazandıracaktır” ifadelerini kullandı.