13.5 Yıllık Planlama Düşüncesi 7 Günde Bitti

Ersun Yanal ayrılığı bugün kulüp tarafından yapılan açıklamayla resmen duyuruldu.

13.5 Yıllık Planlama Düşüncesi 7 Günde Bitti
4 Ekim 2021 23:07

Antalyaspor’da Ersun Yanal ayrılığı bugün kulüp tarafından yapılan açıklamayla resmen duyurulurken, geçtiğimiz günlerde Asbaşkan Berkay Bahar tarafından yapılan “3.5 yıllık değil, 13.5 yıllık planlama yapılmalı” açıklamasının ardından yedi gün sonra deneyimli hoca ile yollar ayrıldı. 

27 Eylül 2021 tarihinde Lider TV’de ekranlara gelen Kale Çizgisi programının konuğu olan Berkay Bahar, Teknik Direktör Ersun Yanal konusunda söylentilere cevap vererek Ersun Yanal ile ayrılığın hiçbir zaman gündeme gelmediğini, oluşturdukları strateji kapsamında teknik heyete güvenlerinin tam olduğunu söyleyerek “Bir stratejimiz var, bunu da 6-7 haftalık süreçte gözden geçirecek bir pozisyonda değiliz, başkan ve yönetim kurulu da aynı fikirde. Şampiyonluk görmüş, Milli Takım’da çalışmış, bir sürü başarısı olan bir hoca. 3.5 yıllık değil, bana sorsanız 13.5 yıllık planlamaya bakmak lazım.” ifadelerini kullanmıştı. 

Antalyaspor’da 2019-2020 sezonunda da o dönemki basın sözcüsü Murat Süğlün tarafından Bülent Korkmaz için “Hocamızın arkasındayız” açıklaması yapılmış, bu açıklamadan bir gün sonra Bülent Korkmaz ile yollar ayrılmıştı. 

ETİKETLER: ,