Şimşek’in Yerine İki İsim

Şimşek’in Yerine İki İsim
2 Kasım 2015 12:48

Antalyaspor’da Yusuf Şimşek’in gönderilmesi ihtimali üzerine iki ismin üzerinde duruluyor.

Antalyaspor’un yarın yapılacak yönetim kurulu toplantısında ibreler Şimşek’in gönderilmesine çevrilmiş durumda. Yönetim kurulunda yer alan isimler, gerek takımı idare edememesi, gerekse disiplinsiz davranışları, Beşiktaş maçında sigara içerken kameralara yakalanması gibi faktörler sebebiyle Yusuf Şimşek ile yola devam edilmemesi gerektiğini Gencer’e bildirdikleri belirtilirken, Yusuf Şimşek’in Kayserispor ve Galatasaray maçlarında alınacak olası kötü sonuçların ardından görevine son verilmesi bekleniyor.

Ayrıca yönetim tarafından cephe alınan Yusuf Şimşek ile sözleşme feshine gidilememesinin sebeplerinden birisi de mayıs ayında imzaladığı üç senelik sözleşme olarak gösteriliyor.

Olası bir teknik direktör değişikliğinde ise aday olarak geçen isimlerin Sergen Yalçın ve Bülent Uygun olduğu ifade edildi. Sergen Yalçın ismi Hami Mandıralı döneminden önce de gündeme gelmiş fakat teknik adam ile anlaşma sağlanamamıştı. Bülent Uygun ise halen Katar’da Ligi’nde mücadele eden Umm Salal SC takımını çalıştırıyor.

Öte yandan Antalyaspor’un geçtiğimiz hafta Belçikalı Eric Gerets ile görüşme sağladığı fakat Gerets’in artık teknik direktörlük yapmak istemediği için bu teklifin olumsuz sonuçlandığı konuşuluyordu. Eric Gerets,  dün yaptığı açıklamada sağlık sorunları sebebiyle teknik direktörlük kariyerini sonlandırdığını açıkladı.