Şimşek: Osmanlıspor Maçında Hedef 3 Puan

Şimşek: Osmanlıspor Maçında Hedef 3 Puan
23 Kasım 2015 21:29

Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında karşılaşacağı Osmanlıspor karşılaşmasının hazırlıklarına Hasan Subaşı Tesisleri’nde yapılan çalışmayla başlayan Antalyaspor’un antrenmanı, teknik direktör Yusuf Şimşek gözetiminde başladı.

Yapılan çalışmaya izinli olan Samuel Eto’o, sakatlıkları bulunan Guilherme, Can Arat, Serdar Özkan ve M’bolhi katılmadı.

Hafta sonu oynanan ve 3-3’lük eşitlikle sona eren Galatasaray maçına değinen Yusuf Şimşek, özellikle maçın ikinci yarısında gayet güzel bir oyun oynadıklarını belirtti. Skoru yakalamak için her şeyi yaptıklarını söyleyen Şimşek, Galatasaray’a kendi sahasında çok pozisyon vermediklerini kaydetti. Klasik duran toplardan gol yeme sorunlarının bu maçta da devam ettiğini aktaran Antalyaspor teknik direktörü, çalışarak bu sorunları aşacaklarını ifade etti.

Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında oynayacakları Osmanlıspor maçını da değerlendiren Yusuf Şimşek, “Biz her maça galibiyet için çıkıyoruz. Osmanlıspor maçına da galibiyet için çıkacağız. Kendi sahamızda oynayacağımız mücadelede 3 puanı hedefliyoruz. Tabii ki alınan her puan bizim için önemlidir. Bu bir puan olsa bile. Osmanlıspor maçı kazanmamız gereken bir maç. Uzun zamandır kazanamıyoruz. Kazanmamız gereken maçlardan bir tanesi. İnşallah cuma günü kazanacağız” diye konuştu.