Şifre: Bülent Korkmaz

Engin Erdem yazdı…

Şifre: Bülent Korkmaz
16 Eylül 2019 08:29

Geçtiğimiz seneye göre hamle şansı hem orta saha hem de hücumda kat kat artmış, diğer kulüplere nazaran nispeten daha sorunsuz bir kulübün başında Bülent Korkmaz.

Bülent Korkmaz’ın geçtiğimiz sene dar kadroyla aldığı puanın her zaman taktir edilmesini gerektiğini söyledim. Fakat bu yıl geniş kadroya hükmedebilme ve teknik direktör olarak oyun içi karar verme vasıflarını yerine getirme zamanı. Gerçek sınav bu sezon başlıyor Bülent Korkmaz için.

Pivot santrforla beraber tamamen 4-2-3-1 e evrilmiş bir Antalyaspor söz konusu. Fakat arka dörtlüdeki iki bölge o kadar aksıyor ki, ön taraftaki zenginliği bir anda yerle bir ediyor.

Tıpkı Kayserispor maçında olduğu gibi.

Celustka’nın kenar faulü ve Bahadır’ın kolay topu kornere vurması sonucu yenilen iki basit duran top golü, Kayserispor maçındaki güzel oyunu gölgede bıraktı. Bülent Hoca ve ekibinin göbekte artık Celustka-Diego ikilisini bozmadan sol tarafa Eren’i tamamen hazırlaması gerekli. Gerçi Eren de hücum ağırlıklı oyuncu olduğu için defansif görevleri nasıl yapacağı konusunda şüphelerim var. Bekleyip görelim.

Saha içinde iyi niyet var. Çalışılmış görüntü var. Bülent Korkmaz’ın tercihleri ve formu, sezonun gidişatını belirleyecek. Kazanmadıkça gelecek baskı durumu 3-4 hafta sonra karmakarışık bir seviyeye getirir mi? Orası büyük soru işareti.

Pozitif bakarsak; bu takım iki maç üst üste kazandığı zaman bambaşka şeyler konuşuruz. Kadro lig ortalamasının üzerinde.

ETİKETLER: