Seriye Devam

Dört haftadır 1-0’lık skora abone olduk ama olsun, önemli olan sonucun gelmesi …

Seriye Devam
29 Kasım 2016 07:52

Artık güzel şeylerden bahsetmenin vakti geldi. Dört haftadır 1-0’lık skora abone olduk ama olsun, önemli olan sonucun gelmesi. Hani derler ya, “1-0 olsun bizim olsun” bizimki de o hesap sanki.

Rıza Hoca’dan sonra takımdaki değişimi herkes görmüştür. Takım oyunu oynuyoruz, takımdaşlık üst düzeyde. Hücumu ve savunmayı birlikte yapıyoruz o yüzden dört haftadır gol yemiyoruz. Kaleci Ferhat da güven veriyor artık kalede. Geçen sezonki takım ruhu geri döndü resmen. Herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor.

Bu takım bir kez daha Eto’o’suz oynayabildiğini gösterdi. Eto’o demişken, sezonu kapatır diye bekleniyordu ama beklenenden daha hızlı döndü sahalara. Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum kendisine.

Taraftar yine harikaydı. Bu sezon tribünsel anlamda en iyi maçtı belki de. Yaklaşık 14 bin kişi vardı statta. Takım kazandıkça bu sayı artacaktır.

Antalyaspor bizim için bir yaşam tarzı. Takım galip geldiği zaman o hafta güzel geçiyor, bu hafta da onlardan birisi. Her şey istediğimiz gibi şua nda. Umarım böyle de devam eder.

Haftaya namağlup Başakşehir maçı var deplasmanda. Herkes şimdiden bu maça hazırlanmaya başladı. Namağlup takımları severiz biz. Mesela geçen sezon Konyaspor’u ligde 2016 yılında yenen ilk takım bizdik. Birkaç sezon önce de evinde uzun bir süre mağlup olmayan Fenerbahçe’yi mağlup etmiştik. Bu deplasmanda da en iyi şekilde döneceğimizi umuyorum.

Bir Başakşehir galibiyeti neden olmasın?

 

 

 

ETİKETLER: ,