Sergen Yalçın’la Görüşmedik

Sergen Yalçın’la Görüşmedik
9 Aralık 2015 19:36

Spor Toto Süper Lig’de teknik direktör arayışlarını sürdüren Antalyaspor’da başkan Gültekin Gencer, teknik direktör için araştırma aşamasında olduklarını belirterek henüz kimseyle görüşmediklerini söyledi.

Ulusal bir haber ajansına açıklamalarda bulunan Gültekin Gencer, teknik direktör Yusuf Şimşek ile yollarını ayırdıktan sonra altyapıdan sorumlu Mehmet Uğurlu ve takım kaptanı Samuel Eto’o’ya takımı emanet ettiklerini kaydetti. Uğurlu ve Eto’o’ya, “Takımı maça çıkaracak olan da hazırlayacak olan da sizsiniz” dediklerini aktaran Gencer, yeni teknik direktör için acele etmediklerini açıkladı.

Yeni teknik direktör için kamuoyunda birçok ismin geçtiğine işaret eden Gültekin Gencer, araştırma aşamasında olduklarını belirtti. Kimseyle görüşmediklerini vurgulayan Gencer, Mersin İdmanyurdu maçından sonra temaslarının olabileceğini ve bekleyip sağlıklı bir karar almak istediklerini ifade etti.

Teknik direktör olarak Sergen Yalçın ile anlaştıkları iddialarının da gerçeği yansıtmadığını anlatan Gencer,  İstanbul’a futbolcu transfer görüşmesi için gittiğini ve Sergen Yalçın ile bir görüşmesi olmadığını söyledi.