Serdar Özkan İle Yollar Ayrıldı

Antalyaspor’da Serdar Özkan ile yollar ayrıldı …

Serdar Özkan İle Yollar Ayrıldı
2 Haziran 2017 23:09

Antalyaspor’da iki sezon forma giyen Serdar Özkan ile yollar ayrıldı.

Antalyasporlu futbolcuların havaya atarak vedalaştığı Serdar Özkan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Antalyaspor taraftarı, Başkan Ali Şafak Öztürk ve Takım Menajeri Cem Deda olmak üzere tüm Antalyaspor camiasına teşekkür etti ve futbol hayatının en huzurlu zamanlarından birini geçirdiği Antalya’dan ayrılık vakti olduğunu dile getirdi.

Serdar Özkan, açıklamasının sonunda yıldızı barışmadığı Rıza Çalımbay’a da eleştiride bulunarak, Antalyaspor’un egosuz, korkmayan ve cesur insanlara ihtiyacı olduğunu söyledi.

Yine sosyal medyadan paylaşımda bulunan Sakıb Aytaç ise Serdar Özkan’ın gitmesine yönelik “Abimi uğurladık hem de çok güzel. Yolun açık olsun. Burada yaşadığımız o güzel günleri, bundan sonraki hayatında daha çok yaşarsın inşallah. Allaha emanet ol, her şey gönlünce olsun abi.” yazarak paylaşımda bulundu.

Serdar Özkan, sosyal medya hesabında yayınladığı veda mesajında şunları yazdı:

İyi oynadım, kötü oynadım, vasat oynadım ama hep arkamda oldunuz hep destek verdiniz ve bana bunu fazlasıyla hissettirdiniz. Futbol hayatımın en huzurlu zamanlarından birini geçirdim ama şimdi ayrılık vakti. Hepinize çok teşekkür ederim Antalyaspor taraftarı. Şu anda Antalyaspor için büyük bir şans olan, hep yanımızda, bizimle arkadaş gibi, çok büyük hedefleri olan, çok şey paylaştığım, tek amacı Antalya şehrine ve Antalyaspor’a büyük başarılar kazandırmak olan Ali Şafak Öztürk Başkanıma çok teşekkür ederim. Kulübe geldiğim ilk andan itibaren bana her yönden çok yardımcı olan Cem Deda sana da teşekkürler. Tabii ki en büyük teşekkürüm kulübün gizli kahramanları ola çimcisi, aşçısı, garsonu, masörleri, doktorları, şoförü… Hepinizi çok seviyorum. Büyük başarılar yakalayacağınızı düşünüyorum ama sadece egosuz, korkmayan, cesur insanlara ihtiyacınız var. Hepiniz Allah’a emanet olun.

Antalyaspor’da iki sezon forma giyen Serdar Özkan’ın bir sezon daha anlaşması bulunuyordu. İki sezon top koşturduğu Antalyaspor’da 56 maçta forma giyen Serdar, 1 gol atıp 7 de asist yaptı.