Sedat Karabük Altyapı Direktörlüğüne Getirildi

Antalyaspor’da altyapı futbol direktörlüğüne Sedat Karabük getirildi.

Sedat Karabük Altyapı Direktörlüğüne Getirildi
18 Ekim 2018 13:37

Antalyaspor’da daha önce 2001-2002 sezonunda(2 ay) ve 2011-2012 sezonundan 2012-2013 sezonu sonuna dek görev yapmış olan Sedat Karabük, üç yıllığına Antalyaspor altyapı futbol direktörlüğü görevine getirildi.

Daha önce görev yaptığı Antalyaspor’a döndüğü için mutlu olduğunu ifade eden Sedat Karabük, kendisine Başkan Ali Şafak Öztürk tarafından yapılan teklifi hiç düşünmeden kabul ettiğini belirtti.

Futbolda akademiye ve yetenek avcılığına önem veren hiçbir kulübün kaybetmeyeceğine de dikkat çeken Sedat Karabük, üç sene sonra Antalyaspor’un doğru yerlere geleceğine inandığını belirtti ve “Antalya’nın dünya şehri, Antalyaspor’un da dünya kulübü olması lazım. Bunu yakalamak zor değil.” derken, Antalyaspor kültürü ve aidiyet duygusuyla yetişen oyuncularla her yıl Avrupa’ya giden bir kulüp hedefinde olduğunun altını çizdi.

Öte yandan imza töreninde konuşan Antalyaspor Kulübü Genel Menajeri Servet Çavuşoğlu, akademiyi ve oyuncu tarama departmanını tamamen Sedat Karabük’e bağladıklarını belirtirken, önümüzdeki dönemlerde de kurumsallaşmış, yapılanmasını tamamlamış, uzun vadeli çalışmayı prensip edinen bir Antalyaspor Akademisi ve oyuncu tarama ekibi oluşturacaklarının da müjdesini verdi.