Sancar Biçikçi’den İlginç Çıkış

Antalyaspor’da geçtiğimiz günlerde başkan adayı olabileceğini belirten Sancar Biçikçi’den ilginç bir çıkış geldi …

Sancar Biçikçi’den İlginç Çıkış
13 Aralık 2017 14:34

Antalyaspor’da geçtiğimiz günlerde başkan adayı olabileceğini belirten Sancar Biçikçi’den ilginç bir çıkış geldi.

Antalyaspor’a sahip çıkmak için aday olduğunu belirten Sancar Biçikçi, Ali Şafak Öztürk yönetimini eleştiri yağmuruna tuttu.

Sancar Biçikçi, “Biz bu kulübe yıllarca emek vermiş insanlarız. Kulüp sahipsiz kalmaz anlamında bir çıkış yaptık ama kamuyoundan olumlu tepkiler alıyoruz. Olacağını tahmin etmiyorum ama biz herşeyimizle hazırız” derken, kendisine destek olunduğu takdirde ilk genel kurula adaylığını koyacağını belirtti.

Biçikçi, eski yönetimi de eleştirerek, paralı insanların Antalyaspor’u borç batağına sürüklediğini ve kulübü çıkmaza sürüklediğini belirtirken, Türkiye’nin en zenginlerinden birisinin Antalyaspor’a geldiğini ve gittiğinde ise ardında büyük bir enkaz bıraktığını söyledi.

Antalyaspor’un kurumsallaşmaya ve istikrara ihtiyacı olduğunun altını çizen Biçikçi, kendisinin bu işin mutfağından gelen insanlardan olduğunu ve bir Mersin İY, Kocaelispor, Kayseri Erciyesspor, Sakaryaspor, Eskişehirspor olmamak için mücadele verdiğini dile getirdi.

Antalyaspor’da giderlerinin çok fazla olduğunu, küçülme olmadıkça başarının mümkün olmayacağını aktaran Sancar Biçikçi, göreve seçildiği takdirde Eto’o haricinde başta Menez ve Nasri olmak üzere tüm yabancı oyunculara kulüp bulma çağrısında bulunacağını, onların yerine ise genç takımdan 2-3 oyuncunun yanı sıra 24 yaş altı 1-2 tane oyuncuyu takıma monte ederek dengeleri sağlayacağını söyledi.

Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın gönderilmesinin de son derece yanlış olduğunu vurgulayan Biçikçi, “Rıza hocayı döndürmek mümkün değil ama yerli bir hocanın takımın başına gelmesinden yanayım. Yabancının Antalyaspor’a katkı sağlayacağını düşünmüyorum” ifadelerini kullandı.