Samuel Eto’o Trabzon’da Yok

Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Eto’o’nun Trabzonspor karşısında forma giyme şansının düşük olduğunu açıkladı …

Samuel Eto’o Trabzon’da Yok
10 Kasım 2016 12:40

Teknik Direktör Rıza Çalımbay, bugün yaptığı olağan değerlendirme toplantısında Eto’o’nun Trabzonspor karşısında forma giyme şansının düşük olduğunu açıkladı.

Rıza Çalımbay, Hasan Subaşı Tesislerinde yaptığı değerlendirmede sakat oyuncular, devre arası gönderilecek isimler ve ilk yarıda kalan altı maça dair değerlendirmede bulundu. Çalımbay, yaptığı değerlendirmede takımın genel gidişatının olumlu yönde olduğunu ve iyiye gittiklerini dile getirirken, eksikleri tespit ettiklerini ve neler yapılacağı konusunda fikir sahibi olduklarını açıkladı.

Çalımbay, yaptığı açıklamada kadro dışı kalan oyuncuların bazılarını hazırlık maçlarında kullanacaklarını, devre arasında da kadrodaki fazla isimleri gönderip istedikleri şekilde iyi bir kadro kuracaklarını fakat bu kadronun kesinlikle geniş bir kadro olmayacağını belirtti. Cumartesi günü oynanacak Alanyaspor hazırlık maçına da değinen Çalımbay, bu maçta forma şansı bulamayan isimlerle mücadele edeceklerini dile getirdi.

Ligde ilk yarıda kalan altı maçın çok önemli olduğuna dikkat çeken Çalımbay, kalan altı maçı en iyi şekilde bitirip devre arası yapacaklarının faydasını görmek istediklerini aktardı. Çalımbay, “Bana göre transferden daha önemlisi önümüzdeki altı maç. Ona göre hazırlık yapıyoruz. Kalan altı maçı iyi bitirmemiz lazım ki devre arası yapacaklarımızın bir faydası olsun.” dedi.

Eto’o’nun sakatlığına da değinen Çalımbay,  oyuncunun iki bacağındaki yırtık sebebiyle Trabzonspor kadrosunda olmayacağını aktardı. Eto’o’nun yurt dışında tedavide olduğunu ve Trabzonspor maçına yetişeceğini düşünmediğini söyleyen Çalımbay, Fornezzi’nin de durumunun da heniz belli olmadığını söyledi.