Sahipsiz Antalyaspor

Sene başından beri üzerimize oynanan oyunlara susan bir yönetim…

Sahipsiz Antalyaspor
25 Ekim 2016 09:27

Beşiktaş – Antalyasporumuz maçı 44 dakika oynanmıştır. Maçın hakemi eyyamcı Barış Şimşek’in maçın gidişatına değdiği eli maçın önüne geçmiştir.

Dün Antalyaspor takımı farkı kaçırdı. 44 dakikada oynanan oyunda ikinci yarıya da başı dik çıktı; dünkü kadroyu kutluyorum, 1 kişi hariç. Sene başından beri takımı sabote eden Eto’o hariç bütün takımı ve teknik kadroyu tebrik ediyorum. Geçmişte Atatürk Stadyumu’nda tartışma yaşadığım ve o zaman Sivasspor’da hoca olan Bülent Albayrak Hocamın ise alnından öpüyorum.

Dün 44 dakika sahanın her yerinde olan ve kapanmayan bir Antalyaspor vardı. Kora kor mücadele ediyorlardı. Ben, izlerken “Bugün galip geleceğiz.” dedim. Ta ki Barış Şimşek maçın gidişine eli değinceye kadar. Dün hakemi maçın skoru kurtardı. 1-0 bitseydi bayağı yaygara kopardı. Ama sene başından beri hemen hemen bütün maçlarda bariz şekilde hakkımız yeniyor. Bizim yönetim de susuyor. İyi de arkadaşlar susmak nereye kadar? Susmaktaki amacınız ne? Yapın bir cd kaydı, koyun TFF’nın ve MHK’nin önüne. Bir değil iki değil, hedef biz miyiz?

Belki şapkayı önümüze koyarak yazmalıyız ama bir dahaki ciddi hakem hatasında çekilelim arkadaşlar sahadan. Nasıl olsa düşmemiz için varını yoğunu ortaya koyuyorlar. Biz de onlara nispet edercesine alnımızın akıyla tepki koyalım. Belki ozaman Türkiye’de gündem olur ne oluyor diye. Dün zaten oynanan 1. Lig maçından sonra gündem bayağı kaynayacak. Üstüne bir de biz yaparsak üç puanımız silinmesine rağmen gündem baya değişir.

Sene başından beri üzerimize oynanan oyunlara susan bir yönetim… Çıkın, basın açıklaması yapın arkadaşlar. Cidden yeter, nereye kadar susacaksınız? Dün tv tv bağlanıp Antalyasporumuzun hakkınızı arayan Rıza Çalımbay Hocamız vardı sadece. Sizler ne yaparsınız?

Dün havaalanına gidip tepki veren taraftarları aşırıya kaçmadan tepki verdikleri için tebrik ederim. Havaalanında olan tepki bence yönetime mesaj niteliğindeydi. İbre yavaş yavaş yönetime dönüyor mesajıdır o tepkilerin. Gerçekten yeter, sene başından beri hoca ile Eto’o arasında yaşananları iyi yönetemeyen bir yönetim karar vermede çok geç kaldı. Kendisi Karabük’te oynanan maçta tribündeydi ama demekki sahada olan olayı görmedi yada görmezlikten geldi. Neyse, geriye dönmenin gereği yok bu saatten sonra. Hep ileriye bakmalıyız.

Önümüzdeki hafta deplasmanda oynayacağımız Kayserispor maçı bence bizim dönüm maçımız. Antalyasporumuza bu maçta başarılar dilerim. Galip geleceğimize inancım tam. Yeter ki hakemler oyunun kaderine müdahil olmasın.

Antalyasporumuz ligin dibine demir atmış olsa da dün deplasman tribününde 500 kişiye yakın taraftar vardı. Başta 07 Gençlik grubuma, sonra Şarampol Team ve Maraton Tayfa’ya teşekkür etmemek olmaz. Arma nerede ise 07 Gençlik hep yanında deplasmanda yalnız kalma diye..