Sahi Hocam Ofsayt Neydi

Berabere kalacağımızı hissettiğim için totem yapmak için maça gitmedim …

Sahi Hocam Ofsayt Neydi
23 Ağustos 2016 09:23

“7, 6, 5 , 4, 3, 2, 1” derken maç günü çattı geldi. Berabere kalacağımızı hissettiğim için totem yapmak için maça gitmedim. Maçı takip etmedim. Ama gene de sonuç beraberlikti.

Maç öncesi açılış için yapılacak olan organizasyon Gaziantep’te yaşanılan elim olay sonucu iptal edildi. Gaziantep, Elazığ ve Van’da yaşanılan elim olaylar sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Ülkemizin bir an önce huzura kavuşmasını temenni ediyorum.

Ligi açtığımız ilk maça gelelim. Maçın özetini izlediğimde iyi ki maça gitmemişim dedim. Hakemin “bazı” kararları saç baş yoldurtacak cinstendi. Ofsaytı vermeyip kırmızı kartı göstermesi zaten maçı katletmesine yetti de arttı. Bu maçı kazanmamız gerekliydi. Avrupa Kupası için Danimarka ekibi karşısında çok ter döken Osmanlıspor yorgundu ve deplasmanda açıyordu sezonu. Bu fırsatı değerlendirip işi bitirmemiz gerekliydi ama olmadı. Kendi sahamızda berabere kalarak sezonu açtık. Ne demişlerdi; “Yenemiyorsan yenilmeyeceksin.” Biz de öyle yaptık. Zaten Antalya’da oynadığımız son dört maçta berabere kaldık Osmanlıspor ile.

Fornezzi’nin kırmızı kart yediği pozizyon bariz bir şekilde ofsayt. Yoksa acaba ofsaytı biz mi yanlış öğrendik?

Jose Morais ‘in tribüne gönderilme olayına hiç girmeyeceğim.

Alper Ulusoy geçen sezon Eskişehirspor – Fenerbahçe maçından dolayı sekiz haftalık ceza almıştı. Ama daha cezasının dördüncü haftasında kendisine maç verilmişti. Cezasını doldurmadan maç yönetilmesine izin verilen hakem acaba daha hangi maçları katledecek? Pardon, hangi maçları yönetip yanlış kararlar verecek? Merakla bekliyor olacağım.

Eto’o’nun kadro dışı kalma olayı konusunda çok fazla yorum yapmayacağım ama Eto’o’nun Antalyaspor için önemli olduğu bir gerçek. Osmanlıspor maçında da gördük ki iş bitirici adam Samuel Eto’o. Umarım problem bir an önce çözülür ve Eto’omuzu formasıyla koşarken görürüz. Senin yerin tribün değil Eto’o. Daha tribün değil. Sen sahada olmalısın.

Eto’o’suz da olur diyenleri duyar gibiyim. Evet Eto’o’suz Trabzonspor’a yedi atmış bir takımız. Ama Eto’o’nun bizim için önemli olduğu da bir gerçek. Umarım bizimle devam eder.

Geçen seneden birbirinin tekniğine, stiline alışmış bir takım var. Yeni gelen oyuncularımızın da ortama çabuk adapte olacağını biliyorum. Bu kadro ile bu sene efsane işler yaparız. Ellinci yılda Avrupa’ya uçurun bizi çocuklar!

Alanyaspor ile kendi evimizde, kendi sahamızda yapacağımız deplasman maçından sonra görüşmek üzere. Kırmızı beyaz aşkla kalınız efendim.