Emre Güral: “Sahada Olmak İstiyorum”

Emre Güral, Antalyaspor’daki geleceğine ve sakatlığına dair açıklamalarda bulundu …

Emre Güral: “Sahada Olmak İstiyorum”
28 Aralık 2016 16:55

Antalyaspor’un sezon başında transfer ettiği Emre Güral, konuk olduğu Futbolun Aktörleri programında Antalyaspor’daki geleceğine ve sakatlığına dair açıklamalarda bulundu.

Sakatlığının ardından tamamen hazır olduğunu ve artık sahada olmak istediğini belirten Emre Güral, tercih edilmemesinin Rıza Çalımbay’ın kararı olduğunu ve  Çalımbay ile takım planlamasına dair henüz bir konuşma gerçekleştirmediklerini aktardı.

Antalyaspor yönetiminin ve Ali Şafak Öztürk’ün çok farklı olduğunu, başkanın çok iyi niyetli ve işini düzgün yapan birisi olduğunu dile getiren Emre, futbola uzunbir süre ara vermenin ardından Morais döneminde hemen takıma katılınca sakatlandığını, sahada olduğu dönemlerde ise ağrılara rağmen elinden geleni yapmaya çalıştığını aktardı.

Almanya’daki tedavisinin ardından yüzde yüz hazır olduğunu belirten Emre Güral, kendisine Süper Lig ve Avrupa’dan teklifler geldiğini fakat öncelikle Antalyaspor ile görüşeceğini açıkladı. Neler yapabileceğini bildiğini ve bunu göstermek için de sabırsızlandığını aktaran deneyimli oyuncu, sahada olmayacağını anladığı takdirde oynamak için başka alternatifler de düşünebileceğini sözlerine ekledi.

Öte yandan Emre Güral’a Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor ve PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demispor’un talip olduğu öğrenildi.