Saçma Sapan İşler

Beşiktaş maçı bana ilerisi için umut verdi. Hamza Hoca takıma hırs getirmiş. Sahada çok iyi bir oyun yoktu ama mücadele eden, savaşan bir takım vardı..

Saçma Sapan İşler
24 Ocak 2018 07:57

Yeni gelen yönetimimizin gelir gelmez yaptığı hatalar inanılmaz.Tamam, sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz ama benim anlamadığım ve anlamakta zorluk çektiğim şey Jevtovic’in lisansının çıkmama sebebidir. Kadroda eksikler çok, Kayserispor ve Beşiktaş maçında bunun eksiklerini çektik. Jevtovic bu iki maçta bize faydalı olabilirdi. Ancak Futbol Şube Sorumlumuz Şefik Öz, yaptığı açıklamada futbolcumuza teklifler olduğu için lisans çıkartımadığını söyledi. Ben hayatımda böyle saçma sapan bir olay daha görmedim.  Kadron çok yetersiz, elinde oynayabilecek formda bir oyuncun var ama lisansını bile çıkarmıyorsun. Gerçekten çok komik. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.

Beşiktaş maçı bana ilerisi için umut verdi. Hamza Hoca takıma hırs getirmiş. Sahada çok iyi bir oyun yoktu ama mücadele eden, savaşan bir takım vardı. Yine kendi elimizle maçı verdiğimizi düşünüyorum. Bitiriciliğimiz çok kötü, elimize geçen fırsatları çok harcıyoruz. Belki de bunu sebebi oyuncuların özgüvenlerini kaybetmeleridir.

Nazım oynadıkça kendini geliştiriyor. Ofansif anlamda Celustka’dan daha etkili ancak savunmada zayıf kalıyor. Ayrıca hava toplarında da zayıf kalıyor. Bunlara daha çok çalışıp daha da iyi olmasını sağlayabilir. Ben kendisinden çok ümitliyim ve Nazım’ın oynamasından yanayım. Charles’ın hırsı, verdiği mücadelesi beni sevindiriyor. Bana göre Beşiktaş maçında sahanın en iyilerindendi.

Şimdi önemli olan Nasri’yi gönderip, Eto’o krizini halledip, takıma acilen sol bek transferi yapmaktır. Jevtovic’i kadroda tutup, lisansını çıkartmaktır. Ayrıca Eto’o hakkında veirlecek olan karara göre bizi sırtlayabilecek bir forvet almaktır. Akhisarspor ve Malatyaspor maçları bizim için çok önemli. Bu iki maçta iki galibiyet almayı başarırsak, takım adına büyük bir moral olur ve oyuncuların özgüvenini yerine getirir.