Sabırlar Taşıyor

Dört maç oynandı ve puan tablosunun en dibini boyladık …

Sabırlar Taşıyor
20 Eylül 2016 09:13

Dört maç oynandı ve puan tablosunun en dibini boyladık. Geçen sezon oynanan futbol ve yapılan mücadele ile alakası yok bu sezonki takımın. Bu şekilde olursa sezon sonunu göremeyiz, açık ve net konuşayım. Artık birileri şunu anlamalı; koşmayana, mücadele etmeyene, sadece isime bu ligde puan yok. Ucuz hatalara yer yok, hemen cezayı kesiverirler ve bu şekilde dört hafta sonunda bir puan alır ligin dibini boylarsınız.

Çok geç olmadan teknik direktör mü yapacak, başkanımız mı yapacak, kim ne yapacak bilmiyorum ama sabırlar taşmaya başladı. Camia kaynamaya başladı. Sular zor durulur bu camiada. Bu yüzden derhal ne önlem alınacaksa alınmalıdır. Kimse; ne isim ne de şahıslar Antalyaspor’dan üstün değildir. Gerekiyorsa herkese ceza verilmelidir, belki akılları başlara gelir bazı kişilerin.

Oynadığımız oyun çok pasif. Bolca pas yapıyoruz. Yapıyoruz da ne işe yarıyor ki? Topla oynama yüzdemiz kötü değil, pas yüzdemiz iyi ama üretkenlik yok. Neden biliyor musunuz? Korkak oynuyoruz da o yüzden. Kimse sorumluluk almıyor. Toptan kaçıyor herkes. Yaptığımız paslara bakın ne demek istediğimi anlayacaksınız. Ya geri pas ya da yan pas… İleriye pas yok denecek kadar az. İleriye pas atmazsanız ne olur? Kaleye gidemezsiniz ve gol bulamazsınız. Rakip de çok basit üç hatadan golleri bulur evimize yollar bizi. Bu kadar basit mağlubiyet alınmaz, gerçekten yazıktır günahtır.

Taraftar oraya gitmiş. Yüzlerce kilometre yapmış hem de bayram tatilini bırakmış da gitmiş. Stadyumda bizden başka kimse de yok, stadın kontrolü bizde ama sahanın kontrolü rakipte. Olacak iş değil. İnsan oraya gelen taraftarı için biraz daha gayret gösterir, mücadeleyi biraz daha arttırır.

Akhisar maçı bence sezonun dönüm maçıdır bizim için. Olası kötü bir sonuçta sıkıntılı günler bizi bekleyebilir diyorum. Aman diyeyim beraberlik bile bizi kesmez artık. Vitesi arttırmanın zamanı geldi geçiyor bile.