Red Soldiers Hatıra Ormanı Kuruyor

Antalyaspor taraftar gruplarından Red Soldiers, Antalyaspor Hatıra Ormanı kurulması için ilk adımı 17 Nisan 2016 Pazar günü atıyor …

Red Soldiers Hatıra Ormanı Kuruyor
12 Nisan 2016 16:22

Antalyaspor taraftar gruplarından Red Soldiers, Antalyaspor Hatıra Ormanı kurulması için ilk adımı 17 Nisan 2016 Pazar günü atıyor.

Red Soldiers üyeleri, pazar günü Kundu’daki arıtma tesisinin yanındaki alana çıkartma yaparak fidan dikimi gerçekleştirecek. Etkinliğin saat 17.00’da olacağı duyurulurken, Hatıra Ormanı için araçların da pazar günü 16.00’da Samanyolu Pastanesi önünden kalkacağı duyuruldu.

Red Soldiers grubunun etkinlik sayfasından geçtiği duyuru ise şu şekilde:

Red Soldiers grubumuzun düzenlemiş olduğu Red Soldiers Antalyaspor Hatıra Ormanı projesi 17 Nisan Pazar günü hayata geçiyor. Bu proje sadece biz Antalyaspor taraftarlarına değil bütün Antalya halkına hitap ediyor çünkü Antalyaspor bu şehrin en önemli simgesidir ve bu simgeye bütün Antalya halkı sahip çıkmalıdır. Antalyasporumuzun adını asırlarca yaşatacak olan bu projeye katılım göstermeniz önemlidir. Aileni, eşini, çocuğunu al gel.. HAYDİ ANTALYA BİR FİDANDA SEN DİK.