Ronaldinho Transferi 6 Haziran’da

Gültekin Gencer, bugün yaptığı toplantıda Ronaldinho transferine dair açıklamalarda bulundu …

Ronaldinho Transferi 6 Haziran’da
24 Mayıs 2016 13:58

Başkan Gültekin Gencer, bugün yaptığı toplantıda Ronaldinho transferine dair açıklamalarda bulundu.

Antalyaspor’un bu sezonda transferde gözde ismi olan Ronaldinho, 6 Haziran 2016’da Eto’o ve kendisi ile bir araya geleceğini bildiren Gencer, transferin o gün netlik kazanacağını ifade etti.

Ronaldinho’nun iki yıl daha futbol oynayabilecek fizik ve kondisyonda olduğunu söyleyen Gencer, geçen yıl Ronaldinho’nun kendilerini davet ettiğini fakat Antalyaspor’un boyunu kilosunu bildiği ve Eto’o transferi sebebiyle şartları daha da zorlamak istemediği için transfer etmediklerini söyledi.

Devre arasında da yine Pirlo ve Ronaldinho’nun gelmesinin gündeme alındığını söyleyen Gencer, Antalyaspor olarak Expo 2016 yetkilerini gittiklerini ve kentin tanıtımı için  transfere destek istediklerini ama kimsenin yardımcı olmadığını söyledi.

Şehrin dinamiklerinin Ronaldinho transferi için seferber olması gerektiğini söyleyen Başkan Gencer, “Bizi bu transferi yapmaya zorlaması gerekir. Her geçen yıl Antalyaspor taraftarı artıyor. Bu coşkuyu yakaladığımızı zaman bu transferin bitmemesi için hiçbir engel olamaz. Eto’o örneğinden sonra şehir artık turizmciler ve seçilmiş atanmış herkesle tanıtımın ne kadar güzel olduğunu gördüBiz buna inanırsak şehir ve taraftar istesin Eto’o ve Ronaldinho Antalyaspor kampında olur. Bu transfer için büyük gün 6 Haziran. O gün Eto’o ile Ronaldinho Londra’da buluşacak. Son detaylar konuşulur ve transfer gerçekleşir.” dedi.