Rihanna ile Messi Birlikte Futbol Oynayacak

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Eto’o Charity Match etkinliğinde Rihanna ve Messi’nin birlikte futbol oynayacağını söyledi …

Rihanna ile Messi Birlikte Futbol Oynayacak
24 Mayıs 2016 13:44

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Eto’o Charity Match etkinliğinde Rihanna ve Messi’nin birlikte futbol oynayacağını söyledi.

Dünya futbol yıldızı ile dünya pop yıldızının Antalya Arenada futbol oynayacağını işaret eden Gencer, “Böyle bir organizasyonun Antalya’da olması büyük bir gurur. 16 Temmuz güzel bir gün olacak. Messi, Rihanna ile birlikte Antalya Arena’da futbol oynayacak” dedi.

Eto’o Charity Match toplantısı için Antalya basınından da özür dileyen Gencer, etkinliğin tanıtımının İstanbul’da olmasının sebebinin daha fazla medya mensubunun katılımıyla organizasyonu daha geniş mecralara duyurmak olduğunu kaydetti.

Şimdiden Eto’o Charity Match etkinliği için Çin’den 2000 adet rezervasyon aldıklarını belirten Gencer, yaklaşık bir ay sonra Kültür ve Turizm Bakanı ile birlikte bir basın toplantısı düzenleyeceklerini ve etkinliğe dair bilgi vermeye devam edeceklerini söyledi.